Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Tajný rozvod Krausovcov: Už sú definitívne od seba!

Andy a Daniela Krausovci sú už rozvedení. Zobraziť galériu (6)
Andy a Daniela Krausovci sú už rozvedení.

BRATISLAVA – Koniec! Začiatkom októbra minulého roka sa na verejnosť dostala informácia o krachujúcom manželstve úspešného slovenského scenáristu Andyho Krausa (50). Ten sa zaplietol s mladou herečkou Natáliou Puklušovou (33) a práve to mal byť jeden z hlavných dôvodov rozpadu jeho dlhoročného vzťahu s manželkou Danielou. Po roku je jeho manželstvu definitívny koniec. V pondelok ich v tajnosti rozviedli!

Scenárista Andy Kraus je opäť voľný. S manželkou Danielou sa po 17 rokoch manželstva rozhodli ísť každý svojou cestou. Napriek dvom spoločným deťom sa im manželskú krízu nepodarilo prekonať a nasledoval rozvod.

Jedným z dôvodom mala byť údajne aj jeho nevera s mladou herečkou Natáliou Puklušovou. Po jej prevalení sa Andy odsťahoval zo spoločnej domácnosti a začal žiť svoj život. Dnes však už tvorí pár s inou ženou - blondínkou Jankou.

Rok po prevalenej nevere sa koncom októbra konalo v Pezinku prvé súdne pojednávanie, na ktorom manželov však nerozviedli. Dôvodom bola nedoriešená situácia okolo detí. Dnes je však už všetko inak. Ako informuje pluska.sk v pondelok ich súd tajne rozviedol. Ich manželstvo je tak definitívne ukončené.

Viac o téme: Andy KrausDaniela Krausová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu