Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Puklušová svoju lásku už viac neskrýva: V spoločnosti s novým frajerom!

Natália Puklušová Zobraziť galériu (5)
Natália Puklušová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Ruka v ruke s novým chlapom! Ani slovenská herečka Natália Puklušová (33) si nenechala ujsť film o významnej československej osobnosti Alexandrovi Dubčekovi. Na dlhoočakávanú premiéru však neprišla sama. Spoločnosť jej tentoraz robil jej nový partner, s ktorým tvorí pár už nejakú chvíľu. Pozrite, ako to zaľúbencom spolu pristalo!

Hoci si pred dvoma rokmi prešla mimoriadne búrlivým obdobím, dnes má opäť dôvod na úsmev! Reč je o slovenskej herečke Natálii Puklušovej, ktorá  po tom čo ju v minulosti mnohí nešťastne spájali so známym scenáristom Andym Krausom, konečne žiari šťastím.


Pristihli sme ju! Puklušová s novým frajerom: Toto nám o ňom EXKLUZÍVNE prezradila!


Podľa všetkého sa totiž zdá, že sympatická plavovláska našla svojho Pána Dokonalého, s ktorým sa dokonca v pondelok večer ukázala aj na slávnostnej premiére docudrámy Dubček. Natália v spoločnosti nového frajera doslova prekvitala, pôsobila naozaj spokojným dojmom a svojho milého si po celý čas nežne držala za ruku.

O tom, že je po uši zamilovaná, svedčí aj jej vyjadrenie, ktoré nedávno poskytla Topkám. „Je to úžasný človek s veľkým srdcom. Po turbulentnom období plnom špekulácií ho vnímam ako veľkú odmenu a dar od Boha,“ nešetrila krásnymi slovami na adresu svojho aktuálneho partnera, ktorý by mal byť zároveň aj jej kolegom z televíznej branže.

Držíme palce, aby im ich spoločné šťastie vydržalo čo najdlhšie!

Natália Puklušová vyzerá po boku svojho nového partnera naozaj šťastne a spokojne.
Zobraziť galériu (5)
Natália Puklušová vyzerá po boku svojho nového partnera naozaj šťastne a spokojne.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Natália Puklušová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu