Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kraus bok po boku s Marcinom v nových Susedoch: Prehovoril o ich hádke a problémoch!

Andy Kraus a Peter Marcin v nových Susedoch. Zobraziť galériu (10)
Andy Kraus a Peter Marcin v nových Susedoch.

BRATISLAVA - Po 10-ročnej prestávke sa opäť spojili. Herec Andy Kraus (50) a Peter Marcin (51) sa rozhodli po rokoch odmlky oživiť kedysi megaúspešný sitcom Susedia. Diváci televízie Markíza sa tak opäť môžu tešiť na spoluprácu týchto dvoch umelcov, ktorí rozveseľovali v minulosti nejednu domácnosť. Topky.sk zisťovali, ako to bolo pred rokmi s ich hádkou a či teraz nenastali pri príprave seriálu nejaké problémy.

Andy Kraus v novom seriáli Susedia
Sitkom Susedia bol fenoménom, ktorý televízia Markíza vysielala v rokoch 2006 až 2007. Stal sa najsledovanejším slovenským seriálom vyrobeným po roku 1989.  Známi herci Peter Marcin, ktorý stvárnil Františka Stromokocúra, a Andy Kraus ako László Komárom, boli už divákom známi dávno predtým z Uragánu či Hurikánu. V Susedoch pribudli k Františkovi a Lászlóovi manželky – Zuza, ktorú hrala Zuzana Tlučková a Ildikó v podaní Viky Rákovej.

Na pôvodnú zostavu hercov sa môžu diváci tešiť aj po desaťročnej odmlke. Nové diely bude televízia vysielať v roku 2018. Po rokoch odmlky sa tak Kraus opäť pustí do spolupráce s Petrom Marcinom. Topky.sk zaujímalo, kto bol iniciátorom oživenia seriálu i to, ako to bolo s vtedajšou hádkou medzi Krausom a Marcinom. Zisťovali sme tiež, či aj v Susedoch sa objaví niečo z Krausovho súkromia. Odpovede Andyho Krausa nájdete vo videu vyššie a fotografie z tlačovky k seriálu v našej GALÉRII»

Viac o téme: Peter MarcinSusediaAndy Kraus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu