Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Známi markizáci dostali stopku: Vyhadzov z televízie!

Markizácki moderátori dostali stopku. Zobraziť galériu (7)
Markizácki moderátori dostali stopku. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Koniec! Televízia Markíza sa v týchto dňoch rozhodla pre obrovskú a nečakanú zmenu. Exmanželia Miriam Kalisová (32) a Martin Šmahel (35) dostali v Záhorskej Bystrici vyhadzov z projektu, ktorý ale na obrazovkách nekončí. Napriek manželskej kríze a rozvodu boli tvárami obľúbenej markizáckej relácie O 10 rokov mladší, v novej sérii sa však už ani jeden z nich neobjaví.

Miriam Kalisová a Martin Šmahel ešte nedávno spolu moderovali reláciu O 10 rokov mladší, kde menili výzor mnohým dvojiciam. Počas nakrúcania sa však v ich vzťahu objavila manželská kríza a dvojica podala žiadosť o rozvod. Napriek osobným problémom si museli naďalej plniť pracovné povinnosti.

V týchto dňoch sa dokonca začali nakrúcať nové časti. No najväčším prekvapením je rozhodnutie vedenia televízie, že práve moderátorská dvojica Šmahel – Kalisová sa tam už neobjaví. Obaja dostali stopku. „Koncept relácie sa v ďalšej sezóne mierne zmení a počíta s iným moderátorským nastavením,“ vyjadril sa šéf PR a marketingu televízie Michal Borec. 

Zaujímalo nás, čo na to hovorí markizáčka Kalisová. Mrzí ju toto rozhodnutie? Do týchto chvíľ nám však brunetka neodpovedala na otázky. Napriek koncu v tejto relácii zo žlto-modrej televízie neodchádza úplne. Moderuje totiž stále reláciu Reflex. V Záhorskej Bystrici skončil iba jej expartner Šmahel, ktorý sa na obraze ako moderátor v blízkom čase už neobjaví.

Viac o téme: Martin ŠmahelMiriam Kalisová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu