Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Takúto vzburu Jojka ešte nezažila: Za všetko môže známa mafiánova milenka!

Zuzana Marošová Zobraziť galériu (8)
Zuzana Marošová (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Opovrhujú ňou! Dlhé roky bola spájaná s nálepkou mafiánovej ženy, ktorá kvôli mužovi žila v exile na exotickom Belize. No nedávno sa jej vzťah s medzinárodne hľadaným kriminálnikom Karolom Melom evidentne rozpadol a ona sa vrátila na Slovensko. Reč je o herečke Zuzane Marošovej (36), ktorá sa po šiestich rokoch včera večer objavila aj na televíznej obrazovke. Diváci však kvôli nej rozpútali hotovú vzburu a odmietli program pozerať.

Tak toto zrejme na Kolibe nečakali! Po 6 rokoch života na exotickom Belize sa nedávno vrátila späť domov herečka a manželka najznámejšieho medzinárodne hľadaného Slováka Karola Mella Zuzana Marošová. Tej totiž s mužom, ktorý má na krku obvinenia z viacerých vrážd, manželstvo evidentne stroskotalo a ona sa rozhodla oprášiť svoju zašlú kariéru na Slovensku. Ihneď dostala niekoľko ponúk.


Herečka Marošová po 6 rokoch na úteku: Takéto má plány na Slovensku!


Jednou z nich bolo aj účinkovanie v jojkárskej šou Inkognito, kde mala vystupovať ako tajný hosť. Inak obľúbená relácia u divákov však tentokrát vyvolala obrovskú vlnu nevôle a odporu. Hnusilo sa im pozerať sa na mafiánovu milenku až tak, že volali po vzbure. Na jojkárskej instagramovej stránke diváci nenechali na Marošovej nitku suchú a takto Jojke naložili za to, že ju do programu zavolali.

„Nabudúce príde sám Melo? Dnešnú časť radšej vynechám,“ napísala jedna zhrozená diváčka k statusu, ktorým Jojka avizovala tajného hosťa v Inkognite. A nebola jediná. Podobných komentárov sa tam objavilo viac ako dosť. „Katastrofa.“ „Nápodobne. Akože, zbožňujem Inkognito, ale toto je moc aj na mňa. Sa nehnevajte, ale hento dať do telky. Mala toľko šancí a stále sa vrátila k tomu debilovi, mimochodom obvineného z vraždy,“ napísala ďalšia diváčka A pridali sa aj ďalší: „Tv Joj, nechápem, ako môžete pozvať partnerku mafiána do primetime relácie, bojkot, žiadne morálne hodnoty.“ „Dnes určite iný program. Bojkot.“ „Odpadla som, keď som to videla. Dnes ste zabili. Mám to rada, ale toto bolo fuuuj... To už ozaj nebolo koho zavolať?“

Účinkovanie Marošovej v Inkognite mnohých pohoršilo.
Zobraziť galériu (8)
Účinkovanie Marošovej v Inkognite mnohých pohoršilo.

Viac o téme: Zuzana Marošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu