Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Voštinár sa zahral na gynekológa: Vliezol Šebovej pod stolík a... Fúha!

Zuzana Šebová Zobraziť galériu (4)
Zuzana Šebová (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - V jojkárskom Inkognite nie je nikdy núdza o zábavu či nečakané situácie. Dôkazom je aj najnovšia časť populárnej šou, kde sa o rozruch postarali nielen hádači a hostia, no aj sám moderátor Vlado Voštinár (53). Povolil totiž prekvapivú zmenu v pravidlách, ktorá mala za následok niečo, čo tu ešte naozaj nebolo...

Hádači v zložení Zuzana Šebová, Juraj Tabáček, Marián Čekovský a Michal Hudák si nedokázali poradiť s tajným hosťom. Tým bola tentoraz dvojica bratrancov Škantárovcov. Slovenskí reprezentanti vo vodnom slalome potrápili mozgové závity celebrít až natoľko, že potrebovali pomoc od ďalšieho člena tímu.

Keď osádka zistila, že ide o športovcov, okamžite si spomenuli na svojho kolegu Marcela Forgáča, ktorý má v tomto odvetví najväčší prehľad. „Marcelovi volaj,“ dožadoval sa Michal Hudák, pričom ani netušil, že Voštinár túto pomoc povolí. Jediná osobnosť, ktorá mala poruke telefón, však bola Zuzana Šebová.

Vlado Voštinár si zaliezol pod stolík, aby z kabelky vylovil telefón Zuzany Šebovej.
Zobraziť galériu (4)
Vlado Voštinár si zaliezol pod stolík, aby z kabelky vylovil telefón Zuzany Šebovej.  (Zdroj: TV JOJ)

Keďže blondínka so škraboškou na tvári nedokázala svoj smartfón z kabelky vyloviť, situáciu uchopil do rúk Vlado a vliezol jej pod stolík, čo malo za následok niekoľko vtipných poznámok a záchvaty smiechu z publika. „Tak čo, pán doktor? Je to chlapec alebo dievča,“ vypytovala sa zvedavo blondínka moderátora, ktorý napokon telefón vyšmátral a zavolal Marcelovi.

Zuzane pripomínal Vladov zákrok gynekologické vyšetrenie.
Zobraziť galériu (4)
Zuzane pripomínal Vladov zákrok gynekologické vyšetrenie.  (Zdroj: TV JOJ)

„Miláčik, potrebujeme pomôcť. Sme tu štyria debili jak vždy a nič nevieme zas,“ prosila sa o pomoc Forgáča Šebová, ktorý v priebeh len pár sekúnd dokázal to, čo nikto zo štvorice. Po pár indíciách totiž bez váhania vyhlásil: „Sú bratranci? Goralskí chlapci Škantárovci,“ poradil hádačom, ktorí vďaka nemu napokon svojich tajných hostí uhádli. Viac uvidíte už dnes na Jojke.

Viac o téme: Michal HudákZuzana ŠebováVlado VoštinárInkognito
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu