Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Krásna modelka vyzerá ako múmia: Čo to so sebou, preboha, porobila?

Miroslava Luberdová Zobraziť galériu (5)
Miroslava Luberdová (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Juj, to čo je? Hoci je bývalá misska Miroslava Luberdová (32) na Slovensku známa ako vždy dokonale vyzerajúca dáma, ona sama nemá problém ukázať sa aj v nie práve lichotivej polohe. Najnovšie sa verejnosti predviedla na fotografii, kde vyzerá doslova ako múmia!

Mirka totiž na sociálnu sieť zavesila snímku, na ktorej má telo kompletne obviazané kusmi textilných pásov. Modelka na nej vyzerá, akoby sa práve chystala na maškarný bál či skúšala šťastie na kastingu k pokračovaniu filmu Múmia sa vracia. Správna však nie je ani jedna z predchádzajúcich možností. A čo to teda kráska vyviedla?

Za jej neobvyklým outfitom nie je nič iné ako starostlivosť o jej dokonalé telo. Mirka sa totiž dala nahovoriť na istú procedúru. „Celkovo mám problém so zadržiavaním vody. V lete double,“ napísala k fotografii bývalá misska, ktorá však od tejto procedúry podľa vlastných slov nemala žiadne veľké očakávania.

Mirka Luberdová sa nechala nahovoriť na skrášľovaciu procedúru.
Zobraziť galériu (5)
Mirka Luberdová sa nechala nahovoriť na skrášľovaciu procedúru.  (Zdroj: Instagram M.L.)

„Vravela som si, že aspoň sa vyhrejem a poskáčem na trampolíne. O to väčšie prekvapenie bolo, že mi z oblasti brucha a pásu odišlo 6 a 3 cm, z oblasti zadku a stehien 4 cm. Netvrdím že je to navždy, ale keď chce byť človek krajší na určitú udalosť alebo do plaviek, tak poteší,“ pochválila sa nadšená Mirka. A hoci niektorí fanúšikovia nechápali, čo ešte na svojej parádnej figúre potrebuje vylepšovať, pár centimetrov dole v problémových partiách by v lete naozaj potešilo každú ženu.  

Viac o téme: Miroslava Luberdová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu