Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Sexi mama Luberdová sa odhalila: Fíha, to je ale telo!

Miroslava Luberdová Zobraziť galériu (6)
Miroslava Luberdová (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Provokuje! Jojkárska exmoderátorka a zároveň I. vicemiss 2003 Miroslava Luberdová (31) pred pár dňami prekvapila svojich fanúšikov na sociálnej sieti, kde pridala poriadne horúci záber. Mamička syna Riška a dcérky Isabel sa totiž odhalila iba pár mesiacov po pôrode. Pozrite na jej dokonalé ženské krivky v plavkách!

Rozhodne vie, ako zaujať! Kráska Miroslava Luberdová sa do povedomia verejnosti dostala v roku 2003, keď na súťaži krásy získala titul I. vicemiss. O pár rokov neskôr zaujala divákov ako moderátorka jojkárskeho Top Star magazínu. Tam však skončila, lebo sa musela venovať svojmu chorému synčekovi Riškovi, ktorý bojuje so zákernou leukémiou. 

Následne o Mirke dlho nebolo počuť,  dokonca sa vymazala aj  zo sociálnych sieti, kde sa vrátila iba pred pár mesiacmi, keď bola po druhýkrát tehotná. Koncom februára priviedla na svet svoje druhé dieťa - dcérku Isabel a kráska sa už po pár mesiacoch od pôrodu môže pochváliť ukážkovou postavou.

Tú odhalila v týchto dňoch na Instagrame, kde pridala fotografiu v bielych sexi plavkách, ako sa opaľuje na ležadle. „Hot mama,“ napísal jej jeden z priateľov pod fotografiu a veru s ním môžeme iba súhlasiť. Čo poviete? Veď pozrite na jej sexi telíčko...

 

Viac o téme: Miroslava Luberdová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu