Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Netradičné praktiky v rodine Natálie Puklušovej: Naozaj jej toto urobili?

Natália Puklušová Zobraziť galériu (5)
Natália Puklušová (Zdroj: Instagram N.P.)

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Hoci šarmantná herečka Natália Puklušová (33) momentálne žije v Bratislave, kde sa naplno venuje svojej čoraz úspešnejšej kariére, svoje dospievanie strávila na farme na východe Slovenska. A keďže sa v spojitosti s jej menom často vyskytuje práve slovíčko temperamentná, zaujímalo nás, či to s ňou nemala rodina v detstve náročné. A odpoveď vás dostane do kolien!

Talentovaná herečka si síce momentálne užíva krásy veľkomesta, no na vyrastanie na vidieku nedá dopustiť. „Ja som mala detstvo na dedine, tam som vyrastala. Mali sme statok, ráno, keď som išla do škôlky, som si pekne nadojila kozu, vypila som hrnček mlieka a išla som (smiech),“ prekvapila nás blondínka, ktorej pokojný život v prírode občas chýba.

Dušu umelca však Natália nezaprela už rannom detstve. „Vyrastala som v prírode, ale nejako striktne som sa nemusela venovať domácim prácam. Skôr som bola zameraná na husle, harmoniku, stále som musela nacvičovať a hrať. Môj pradedo sa do toho obul, potom ma prihlásili na ZUŠku práve na tie husle – bola som folklorista a vlastne som ním zostala celý život. Som Rusínka, takže som sa etablovala v rusínskom folklóre,“ opísala nám šikovná kráska spôsob, ako sa dostala do prvého kontaktu s umením.

Natália Puklušová bola v detstve poriadne číslo.
Zobraziť galériu (5)
Natália Puklušová bola v detstve poriadne číslo.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Ak by ste si však pomysleli, že herečka bola v detstve hotový anjelik, ste na omyle. Keď nám totiž priznala, aké výchovné praktiky si musela vymyslieť jej starká, aby svoju neposlušnú vnučku upokojila, takmer sme pukli od smiechu.

„Či som bola zloba? Hm... no vždy som bola temperamentná, vyvádzala som, no. Pamätám si, že keď ma dostala prababka na starosť, už chúďatko s tými barlami nevedela, ako ma má zastaviť. Vykrikovala po mne - Natália poď seeem! Nepočúvala som, stále som niekde chodila, behala. Tak zobrala kolík, zatĺkla ho do zeme, dala ma na lano a mala som 20 metrový výbeh. Aby som už nikde neutekala a bola poslušná,“ povedala nám so smiechom Natália, ktorá aj napriek nevšedným metódam na svoju rodinu nedá dopustiť.

Zaujímalo nás teda, ako ju doma dokázali udržať na uzde počas puberty. Tá už však zrejme taká drsná nebola. „A potom puberta klasika. Tam sa to už upokojilo, nastane ten osobnostný progres, človek si uvedomí, aké veci sa smú a aké nie,“ uzavrela blondínka vtipnú historku z minulosti.  

Viac o téme: Natália Puklušová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu