Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Natália Puklušová má jasný odkaz pre divadlá: Toto robte pre nás hercov!

Herečka Natália Puklušová a Andrea Tatarková, PR riaditeľka Kliniky ENVY. Zobraziť galériu (6)
Herečka Natália Puklušová a Andrea Tatarková, PR riaditeľka Kliniky ENVY. (Zdroj: PR)

Sympatická herečka Natália Puklušová (32), ktorú diváci poznajú najmä zo seriálov Búrlivé víno a Atletiko Cvernofka, miluje okrem hrania pred kamerami aj divadlo. Kvôli predstaveniu Móric Beňovský, v ktorom hrá, dokonca pravidelne cestuje do Košíc. Nakoľko si však uvedomuje, že náročné cestovanie aj povolanie si vyberá svoju daň na jej tele, rozhodla sa na východe Slovenska podstúpiť skrášľujúcu a omladzujúcu kúru.

Ako Natália sama priznala, doposiaľ sa o svoje telo a najmä pleť nijako prehnane nestarala. Predsa len je ešte mladá. "Jediné, čo robím je, že si raz týždenne urobím kávový peeling. Dám si hydratačný krém a to je všetko," priznala bez okolkov rodáčka zo Spišskej Novej Vsi. 

Po odporúčaní kamarátky bývalej Miss Andrey Tatarkovej sa však rozhodla pre zmenu a v Košiciach navštívila pred spomínaným predstavením Kliniku Envy. Tu absolvovala lymfodrenáž a svetelnú terapiu, ktorá vylepšuje kvalitu pleti. Z obidvoch procedúr bola herečka nadšená."Po takejto relaxácii sa mi bude absolútne bravúrne hrať a spievať. Toto by mali divadlá robiť pre hercov, takéto kúry. Ležím tu, oddychujem a stíham si zopakovať aj texty," dodala so smiechom. 

Ako však priznala, pri daných procedúrach sa rozhodla nateraz skončiť. "Ja mám dobrý názor vždy na všetko. Všetko má podľa mňa zmysel, ale ja osobne by som nešla do všetkého. Každý človek musí byť sebakritický a zhodnotiť, čo potrebuje a čo nie," dodala na záver. 

Celé video z procedúry nájdete tu: 

https://www.youtube.com/watch?v=DwExI5XfnDs

O klinike ENVY

 ENVY Klinika je najväčšia klinika poskytujúca služby v oblasti zdravia a krásy na Slovensku. Centrála kliniky sa nachádza v Košiciach a jej ambulancie nájdete aj v mestách Prešov, Poprad, Bratislava a čoskoro už aj v Žiline. Už vyše 8 rokov patrí medzi vyhľadávané kliniky a jej služby ocenili mnohé známe slovenské a české osobnosti. V ponuke služieb kliniky nájdete ošetrenia a zákroky z oblasti: plastickej chirurgie, liposukcie, estetickej dermatológie, laserovej medicíny, lekárskej kozmetiky, interného oddelenia, oddelenia optimálnej výživy a regulácie hmotnosti a aj ambulanciu trichológie, transplantácie vlasov a angiológie. Moderné prístrojové vybavenie, tím skúsených profesionálov a individuálny prístup sú samozrejmou súčasťou tohto zdravotníckeho zariadenia.

www.envyklinika.sk     www.vedakrasy.sk   recepcia@envyclinic.skwww.envymagazin.sk

kontakt: 055/ 676 1666 

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu