Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pristihli sme ju! Puklušová s novým frajerom: Toto nám o ňom EXKLUZÍVNE prezradila!

Natália Puklušová Zobraziť galériu (10)
Natália Puklušová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - A je to oficiálne! Hoci sa už istý čas špekulovalo, že Natália Puklušová (33) má po svojom boku nového muža, blondínka si svoje súkromie prísne strážila a na adresu možného partnera sa nevyjadrovala. Jediným vodítkom, že v živote usmievavej blondínky sa opäť vyskytla láska, boli neurčité fotografie, ktoré sa v posledných dňoch objavovali na sociálnej sieti. Pre Topky však talentovaná herečka prelomila mlčanie a priznala nový vzťah!

Po tom, ako sa na Instagrame objavila snímka s neznámym mužom, ktorú Natália okomentovala prostými srdiečkami, zisťovali sme, či sa jej po rozchode s Matejom Koreňom opäť podarilo zamilovať. A veru že je to láska!

Herečka nám totiž nový vzťah potvrdila. „Je to úžasný človek s veľkým srdcom. Po turbulentnom období plnom špekulácií ho vnímam ako veľkú odmenu a dar od Boha,“ povedala nám spokojne a hoci neprezradila, ako dlho s priateľom tvorí pár, podarilo sa nám zistiť, že ide o kolegu z televíznej branže.

Natália Puklušová sa na Instagrame pochválila fotografiou s novým partnerom.
Zobraziť galériu (10)
Natália Puklušová sa na Instagrame pochválila fotografiou s novým partnerom.  (Zdroj: Instagram)

Temperamentná blondínka na svoju polovičku nešetrila krásnymi slovami a je viac než jasné, že si nový vzťah užíva plnými dúškami. „Je úžasné, keď vám do života príde človek, pri ktorom sa cítite ako doma a zároveň neegoisticky chápete, že aj keby to šťastie malo trvať len mesiac, ste za to vďační, pretože niekto toto šťastie nenájde ani po 30 rokoch v manželstve,“ priznala nám Natália, ktorá to v poslednom období mala rozhodne všelijaké, len nie práve ľahké.

Momentálne sa však zdá, že sa karta konečne obrátila. Talentovaná herečka sa totiž okrem novej lásky teší aj z úspešnej kariéry. Okrem hrania v divadle totiž aktuálne pracuje aj na nakrúcaní pripravovaného seriálu Oteckovia, ktorý už onedlho odvysiela televízia Markíza.

Natália po celý čas žiarila spokojnosťou a s priateľom si vymieňala takéto nežné gestá.
Zobraziť galériu (10)
Natália po celý čas žiarila spokojnosťou a s priateľom si vymieňala takéto nežné gestá.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Natália Puklušová
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac fotografií dvojice nájdete v našej GALÉRII»

Práve pri príležitosti pripravovania nového seriálu sa odohralo aj nočné stretnutie, kde sme krásnu Natáliu s partnerom prichytili. Herečka po celý čas sršala mimoriadne dobrou náladou, žiarila na všetky strany a každému muselo byť nad slnko jasné, že si vzájomnú spoločnosť s priateľom spokojne užívajú.

Snáď teda toto úspešné obdobie blondínke konečne vydrží a po náročných mesiacoch, kedy bola sústavne spájaná s režisérom Andym Krausom, sa jej bude aj naďalej dariť vo všetkých smeroch minimálne tak, ako je to teraz. 

Viac o téme: Natália Puklušová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu