Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Známy markizák o svojom intímnom živote: Som 6 rokov bez SEXU!

Známy markizák prehovoril o intímnom živote. Zobraziť galériu (6)
Známy markizák prehovoril o intímnom živote.

BRATISLAVA – Natrel sám seba! Markizácky redaktor je známy tým, že okrem slovenských celebrít spovedá aj tie svetové. A pravidelne sa svojimi úlovkami chváli aj na sociálnej sieti. Najnovšie tam však zavesil príspevok sám o sebe. Otvorene prehovoril o svojom intímnom živote. Vraj je bez sexu neuveriteľných 6 rokov! Viete, o kom je reč?

Reč je markizákovi Borisovi Pršovi, ktorému prácu redaktora určite závidí nejeden našinec. Stretáva sa a zhovára sa totiž aj s hviezdami svetového formátu. To dokazuje aj na svojich profiloch na sociálnych sieťach, ktoré sú doslova preplnené fotkami s celebritami tých najzvučnejších mien. 

Markizácky redaktor Boris Pršo sa stretáva aj so svetovými celebritami.
Zobraziť galériu (6)
Markizácky redaktor Boris Pršo sa stretáva aj so svetovými celebritami.


Hviezdny David Hasselhoff ochutnával slovenské sladkosti: Ehm, toto je divné!


Najnovšie však nepriniesol novinku zo života známych svetových osobností, ale z toho svojho. Verejne a bez okolkov prehovoril o svojom intímnom živote, čo sa len tak nevidí. Priateľom a známym priznal, ako dlho nemal sex.

„Povedzme si to úprimne. Pred trinástimi rokmi ma oklamali, keď som šiel do showbiznisu. Ľudia tvrdili, že všetci tam brutálne zarábajú a každý tam s každým... Tak ja si beriem spotrebný uver a nesexoval som už 6 rokov,“ napísal otvorene Pršo vo svojom statuse. Či je to naozaj tak, nevieme, ale jedno je isté, takáto otvorenosť sa len tak medzi známymi tvárami nevidí...

Viac o téme: Boris Pršo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu