Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hviezdny David Hasselhoff ochutnával slovenské sladkosti: Ehm, toto je divné!

David Hasselhoff ochutnal slovenské pochutiny. Zobraziť galériu (7)
David Hasselhoff ochutnal slovenské pochutiny. (Zdroj: youtube.com)

BRATISLAVA - David Hasselhoff (64), ktorého po celom svete poznajú ako Michaela Knighta zo seriálu Knight Rider či ako Mitcha Buchannona z Pobrežnej hliadky, strávil niekoľko posledných dní na Slovensku. Bol totiž hlavnou hviezdou Dobrého festivalu. So slávnym hercom sa počas jeho pobytu u nás stretol aj markizácky redaktor Boris Pršo (33) a dal mu ochutnať typické slovenské pochutiny. Pozrite, čo na ne povedal!

David Hasselhoff strávil niekoľko posledných dní na Slovensku. Minulý týždeň totiž vystúpil v Prešove na Dobrom festivale. Počas dní, ktoré pobudol v strednej Európe, sa stretol aj s markizáckym redaktorom Borisom Pršom. A ten mu dal ochutnať niekoľko obľúbených slovenských pochutín. 

Horalky, Mäta, či biele chipsy legendárnemu hercovi a hudobníkovi chutili... Pri jednej zo sladkostí však zostal mierne v rozpakoch - konkrétne pri sójovej tyčinke. Tú mu síce už samotný redaktor predstavil ako niečo čudné, no potom to presne týmito slovami okomentoval aj on sám.

„Toto je divné, toto vyzerá naozaj divne,“ okomentoval sójovú sladkosť legendárny herec, ktorý napokon aj jej chuť ohodnotil ako zvláštnu. Čo povedal na ostatné dobroty, si môžete pozrieť vo videu.

Viac o téme: David Hasselhoff
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu