Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Šok! Známy markizák Pršo bojuje o život: Krvácanie do mozgu!

Boris Pršo Zobraziť galériu (6)
Boris Pršo (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA – Obrovské zdesenie! To nastalo počas víkendu v celej Markíze. Jeden z ich najlepších redaktorov Boris Pršo (33), ktorý sa zviditeľnil tým, že spovedá naše aj svetové celebrity, nečakane skolaboval počas práce. Sanitka ho okamžite previezla do nemocnice, kde mu diagnostikovali krvácanie do mozgu!

Toto nik nečakal ani v najhoršom sne! Známy redaktor a šéfdramaturg projektu Let´s Dance Boris Pršo nečakane počas víkendu skolaboval. Ako sme sa dozvedeli, počas sobotnej generálky mu prišlo zle, odpadol a po urgentnom prevoze do nemocnice už nasledovali iba hrôzostrašne správy. Obľúbený markizák má krvácanie do mozgu, čo nám potvrdil aj riaditeľ PR a marketingu Michal Borec.

„Áno je to tak. Všetci v televízii Markíza mu držíme palce, posielame pozitívnu energiu a želáme veľa síl na čo najrýchlejšie uzdravenie a návrat tam, kam patrí - do televízie,” povedal Topkám Borec.

Obavy o zdravie blízkeho spolupracovníka zasiahli aj režiséra a kreatívneho producenta Let´s Dance Pepeho Majeského: „Boris je členom našej televíznej rodiny a zároveň aj našim kamarátom a my na neho intenzívne myslíme. Dúfam, že bude čoskoro medzi nami pri plnom zdraví.“ 

Správa o Pršovom kolapse zarmútila aj riaditeľa televízie Markíza.„Boris nám veľmi chýba, je úžasný kolega, plný humoru, výnimočnej kreativity a vášne pre televíziu, celkovo pozitívny človek. Úprimne mu želám, aby sa vyzdravel čo najskôr,” vyjadril sa pre portál markiza.sk Matthias Settele. Borisovi Pršovi prajeme aj my skoré uzdravenie! Informáciu ako prvý priniesol portál pluska.sk

Viac o téme: Boris Pršo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu