Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Smutný osud finalistu z markizáckej Farmy: Manželka je na tom naozaj zle... Rozpredáva kvôli nej veci!

Milan Lalík prežíva náročné chvíle. Zobraziť galériu (9)
Milan Lalík prežíva náročné chvíle. (Zdroj: TV MARKÍZA)

DUDINCE - Náročné chvíle! Milan Lalík (44) sa do povedomia slovenskej verejnosti dostal ako finalista poslednej série markizáckej reality šou Farma. Tam sa už po niekoľkých týždňoch postaral o poriadny rozruch - po návšteve rodiny totiž zo statku ušiel. Dnes priznáva, že dôvodom bola jeho manželka, ktorá je na tom zdravotne zle. Dokonca kvôli nej začal rozpredávať veci!

Do redakcie sa nám pred pár dňami ozval exfarmár Milan Lalík s tým, že chce predať veci, ktoré si doniesol zo svojho pobytu na Farme. No nie preto, že by si získané peniaze chcel užívať... Práve naopak. Spolu s rodinou totiž momentálne prechádza náročným životným obdobím - jeho manželka Ľubica je vážne chorá a financie by chcel použiť na jej liečbu.

„Rozhodol som sa predať suveníry z Farmy 8 z dôvodu zhoršenia zdravotného stavu manželky a na jej liečbu. Ďakujem za pomoc,“ napísal nám Milan a ešte dodal: „Čaká nás ešte ťažší boj, ako bol na Farme.“ Známa tvár z reality šou ponúka na predaj dve košele, listy či iné suveníry, ktoré mu mali v budúcnosti pripomenúť jeho odvahu pred kamerami. Dnes sa však tohto všetkého plánuje vzdať.

„Tri roky jej ošetrovali palec na nohe, lebo je kaderníčka a dostal sa jej pod necht vlas. Neskutočné noci sme zažili, bolesti, prešla osem operácií a nakoniec jej museli amputovať palec,“ priblížil nám situáciu Milan. „Ale sa stalo to najhoršie a pravdepodobne zlyhali doktori a zaniesli jej tam po takej dlhej dobe infekciu. Nakoniec sme sa obrátili na Banskú Bystricu a po všetkých vyšetreniach, ktoré jej tam spravili, lebo po celý čas jej okrem operácií nikto žiadne vyšetrenia nespravil, jej diagnostikovali rakovinu v nohe,“ prekvapuje zničený manžel. 

Pani Ľubici teraz hrozí amputácia celej nohy, no môže ju zachrániť chemoterapia a ožarovanie. „Je to neskutočné, kam to až došlo a ja hľadám prostriedky, ako jej pomôcť v tejto ťažkej chvíli,“ priznal Lalík, ktorý práve kvôli zlému zdravotnému stavu ušiel zo statku, za čo ho napokon vyhodili zo súťaže. „Aj z tohto dôvodu som to na Farme vzdal, lebo som sa po celý čas obával najhoršieho. A teraz mi to ľudia vyčítajú, čo mi fandili, ale nepochopia, aké bremeno som so sebou po celý čas niesol. Ale teraz to už nevzdám a budem pri manželke stáť do samého konca, kým tento boj nevyhráme,“ napísal nám zničený Lalík. Tomu prajeme veľa síl a manželke skoré uzdravenie!

V prípade, že by ste chceli famárovi Milanovi Lalíkovi a jeho ťažko chorej manželke Ľubici pomôcť, kontaktujte nás prostredníctvom mailu tipy@topky.sk. Ďakujeme!

Milan Lalík predáva dve košele a palicu z Farmy.
Zobraziť galériu (9)
Milan Lalík predáva dve košele a palicu z Farmy.  (Zdroj: archív M.L.)

Aj takéto suveníry z Farmy predáva Milan Lalík, aby pomohol svojej manželke.
Zobraziť galériu (9)
Aj takéto suveníry z Farmy predáva Milan Lalík, aby pomohol svojej manželke.  (Zdroj: archív M.L.)

 

Viac o téme: FarmaMilan Lalík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu