Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zásnuby na markizáckej Farme: Títo sa poponáhľali... Pozrite na ten parádny prsteň!

Dávid Buška požiadal Luciu Gachulncovú o roku. Zobraziť galériu (9)
Dávid Buška požiadal Luciu Gachulncovú o roku.

BRATISLAVA - Bude svadba! Posledná séria markizáckej Farmy bola zaujímavá aj tým, že tam vznikol vzťah medzi Dávidom Buškom (27) a Luciou Lulou Gachulincovou (23). A pretrval aj po vypnutí kamier. Zaľúbenci dokonca robia spoločné videá na známy portál, v ktorých sa bez nejakých okolkov vyjadrovali k spoločnej budúcnosti. Mnohým to možno po takom krátkom čase prišlo smiešne, ale títo dvaja to myslia vážne. Fešák totiž požiadal svoju vyvolenú o ruku presne tam, kde to celé začalo.

Láska pokračuje! Hoci sa Dávid Buška a Lucia Lula Gachulincová dali dokopy v reality šou, ich vzťah reálne pokračuje. Bývajú spolu a plánujú budúcnosť. Svadbu určite plánujeme, asi ako každý pár. Berieme to vážne, že sme spolu, najskôr spolu plánujeme bývať, niečo si rozbehneme, budeme naďalej točiť youtubové videá spolu a v budúcnosti určite budeme mať svadbu a deti ako každý normálny pár,“ povedala nám brunetka koncom júna počas finále Farmy. 

A dnes sa už hrdí zásnubným prsteňom. Dávid totiž len pár mesiacoch vzal Lulu na výlet tam, kde ich láska začala, a pokľakol pred ňou. „Ja nemám ani čo k tomu dodať... Som stále v šoku a čakám kedy mi to dôjde, ale samozrejme, že som šťastná. Najšťastnejšia na svete,” povedala Lucia pre portál markiza.sk, ktorému sa budúci manželia pochválili aj krásnym prsteňom. FOTO nájdete v našej GALÉRII»

Galéria: Zásnuby na markizáckej Farme: Títo sa poponáhľali... Pozrite na ten parádny prsteň!

Viac o téme: FarmaDávid BuškaLucia Gachulincová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu