Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zúfalstvo markizáckeho farmára: Krutá rana osudu a potom... Drsné útoky!

Milan Lalík Zobraziť galériu (7)
Milan Lalík (Zdroj: TV Maríza)

DUDINCE - Ďalšie trápenie! Minulý týždeň sme na Topkách písali o náročných chvíľach, ktorými aktuálne prechádza bývalý finalista markizáckej reality šou Farma Milan Lalík (44). Jeho manželka je totiž na tom zdravotne naozaj zle. No akoby to nestačilo, po tvrdej rane osudu musí milujúci manžel čeliť ďalším nepríjemnostiam - útokom od neznalých ľudí.

Minulý týždeň sme na Topkách písali o nepríjemnej situácii, v ktorej sa spolu so svojou manželkou Ľubicou ocitol exfarmár Milan Lalík. Jeden vlas pod nechtom totiž mladej žene spôsobil hotové útrapy, ktoré viedli až k amputácii palca. Napokon lekári plavovláske diagnostikovali rakovinu nohy.


Smutný osud finalistu z markizáckej Farmy: Manželka je na tom naozaj zle... Rozpredáva kvôli nej veci!


No akoby toho trápenia nestačilo, životom skúšaná rodina musí čeliť ďalším nepríjemnostiam. Do milujúceho manžela sa totiž pustili neznalí ľudia, ktorí z celej situácie obviňujú Milana, mudrujú, ako sa tomu všetkému dalo predísť a vôbec netušia, ako to vlastne celé bolo. Bývalá hviezda reality šou sa preto rozhodla k tomuto celému vyjadriť ešte raz a uviesť veci na správnu mieru. 

„Milí moji priatelia, každý tu dávate rady a názory, prečo sme sa dostali do takejto situácie, ale nikto nemáte ani poňatia, čo sme za tie dva roky pochodili doktorov, tých zbytočných vyšetrení, od dverí k dverám, pohadzovali si ju ako pinpongovú loptičku. Jeden povie takú diagnózu, druhý zas inú alebo je dokonca zdravá ako rybička. Pre zaujímavosť - kožná, cievny, chirurgia, imunológia, traumatológia, neurológia, množstvo vraj odborných zákrokov v ambulancii,“ reagoval na nepríjemné správy Lalík. 

„Prešla štyri ťažké operácie, pri ktorých mala také veľké bolesti, že jej museli pichať morfium. Množstvo výjazdov na pohotovosť, mávala samé pooperačné zápaly, dokonca jej zaniesli infekciu, navštívili sme aj dvoch liečiteľov, potom neskutočné množstvo antibiotík a pchali do nej samé lieky, lebo nič nezaberalo. Odpoveď? Veď hádam niečo zaberie,“ prekvapuje svojimi slovami Milan. 

„Teraz mi povedzte, čo z toho sme si mali vybrať... Jeden doktor povie magnetickú netreba, veď nič neukáže, o CT-čku ani nehovorím. Druhý ju zasa skritizuje, že je precitlivená, veď noha je v poriadku. A ja sa teraz pýtam, to za toho dva a pol roka ju ani jeden z nich nemohol dať poriadne vyšetriť a nie do nej báchať lieky za liekmi?“ pýta sa nešťastný manžel. 

Ten sa práve kvôli zlému zdravotnému stavu manželky rozhodol predať svoje suveníry z Farmy, aby mal na jej ďalšiu liečbu. No aj v tejto súvislosti sa našli ľudia, ktorí jeho úmysel spochybňovali. „Keď to všetko zrátame, tak finančne to presahuje všetko minimálne cez tisíc eur, lebo všade treba len platiť a platiť, ani len ten liečiteľ vás zadarmo nezobral. A to nehovorím o tom množstve ciest, ktoré sme všade museli absolvovať. Čudujem sa, že sa mi to pätnásťročné auto ešte nerozpadlo,“ vysvetlil pre Topky Lalík. 

„A kam sme dospeli? Odpoveď ste všetci dostali... Celá tá doba sa po všetkom to úsilí rozpadla ako domček z karát. A preto vás prosím, dajte mi aspoň jednu odpoveď, čo sme také za ten čas spravili zle, že to takto muselo dopadnúť? Prečo musí takto trpieť človek, ktorý je plný elánu a života?“ spytuje sa zúfalý partner a na záver prosí: „Preto vás všetkých veľmi pekne prosím, nesúďte ma a nevyčítajte mi, že som ja všetkému na vine, lebo ja som urobil všetko pre to, aby bola zdravá. Dám za ňu aj život, len aby to už všetko skončilo. Ďakujem,“ dodal na záver.

Milan Lalík sa veľmi trápi kvôli svojej manželke Ľubici, ktorá bojuje s rakovinou nohy.
Zobraziť galériu (7)
Milan Lalík sa veľmi trápi kvôli svojej manželke Ľubici, ktorá bojuje s rakovinou nohy.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: FarmaMilan Lalík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu