Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Tajomstvo známej blondínky odhalené: Vieme, čo doteraz skrývala!

Milena Minichová Zobraziť galériu (7)
Milena Minichová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Milena Minichová (35) je známou slovenskou herečkou. Aktuálne sa však viac ako kamerám venuje svojmu synčekovi Alexandrovi a partnerovi Martinovi. S tým navyše čaká ďalšie dieťatko. Pred pár mesiacmi, keď sa šťastná novinka prevalila, blondínka nechcela prezradiť pohlavie bábätka. Nám sa to však podarilo zistiť a získali sme aj aktuálne fotky budúcej dvojnásobnej mamičky!

Začiatkom roka sme na Topkách písali o novom mužovi v živote herečky Mileny Minichovej. A o pár mesiacov neskôr sa prevalila ďalšia pozitívna správa zo súkromia známej blondínky - so svojou láskou totiž splodila dieťa. Na svet by tak po synčekovi Alexandrovi mala už čoskoro priviezť druhé dieťatko.


Tajomstvo slovenskej herečky: Nový muž a... Čaká s ním dieťa!


Plavovláska si svoje súkromie prísne stráži a nechce ho nijak komentovať. Výnimkou nie je ani táto, hoci veľmi milá téma. Nám sa však predsa len podarilo niečo vypátrať. Podľa našich informácií známa Slovenka nosí pod srdcom dievčatko, čo nám nepoprela.

Keď sme sa však pýtali na to, v ktorom mesiaci je a či majú s partnerom vybraté pre bábätko meno, viac hovoriť nechcela. „Tieto informácie oznámime, až keď sa narodí,“ povedala pre Topky.sk Minichová, ktorá sa už pekne zaguľatila. Podarilo sa nám totiž získať jej aktuálne fotky.

A blondínka sa v bikinách už pýši pekným tehotenským bruškom. Pozrite na ňu, naozaj jej to pristane. Fotky nájdete v našej GALÉRII»

Galéria: Tajomstvo známej blondínky odhalené: Vieme, čo doteraz skrývala!

Viac o téme: Milena Minichová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu