Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Tajomstvo slovenskej herečky: Nový muž a... Čaká s ním dieťa!

Milena Minichová Zobraziť galériu (5)
Milena Minichová (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Bude z nej dvojnásobná mama! Koncom marca sme na Topkách informovali, že v živote slovenskej herečky Mileny Minichovej (35) je nový muž. O úsmev na tvári sa jej okrem synčeka Alexandra aktuálne stará aj 37-ročný priateľ Martin. A dvojica má aktuálne obrovský dôvod na radosť... Ako sa nám totiž podarilo zistiť, známa Slovenka je tehotná!

Herečka Milena Minichová momentálne prežíva šťastné obdobie plné lásky. Ako sme totiž koncom marca na Topkách informovali, v jej živote je nový muž. Je ním 37-ročný Martin, s ktorým sa známa Slovenka objavila aj na narodeninovej oslave Juraja Kukuru.


Ďalší šoubiznisový vzťah odhalený: Slovenská herečka už nie je sama... Toto je jej nový chlap!


Najnovšie sa nám však podarilo zistiť ďalšiu veľkú novinku zo súkromia sympatickej blondínky - je tehotná. Radostnú správu nám potvrdila aj samotná plavovláska, ktorej sme sa rovno opýtali, ako sa cíti. „Ďakujem za opýtanie, cítim sa dobre,“ prezradila pre Topky.sk Minichová. Spolu s partnerom sa vraj na spoločného potomka veľmi teší, viac však svoje tehotenstvo nechcela komentovať.

„Pohlavie si ešte necháme pre seba,“ povedala nám Milena a slušne nás odbila: „O svojom súkromí viac nechceme hovoriť.“ Herečka nosí pod srdcom už svoje druhé dieťa. Prvého synčeka Alexandra, ktorý čoskoro oslávi 3. narodeniny, má s expartnerom, automobilovým pretekárom Petrom Florekom. 

Budúcim rodičom gratulujeme!

Viac o téme: Milena Minichová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu