Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Ďalší šoubiznisový vzťah odhalený: Slovenská herečka už nie je sama... Toto je jej nový chlap!

Milena Minichová Zobraziť galériu (6)
Milena Minichová (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA – Opäť zamilovaná! Herečka Milena Minichová (35) sa pred pár dňami objavila na oslave herca Juraja Kukuru, ktorý oslavoval okrúhlu 70-tku. Umelcovi však neprišla zablahoželať sama. Spoločnosť jej robil neznámy muž, od ktorého sa plavovláska nepohla ani na krok. Nám sa podarilo zistiť, že je to jej nový priateľ Martin (37).

Herečka Milena Minichová je divákom známa zo seriálu Panelák, či Druhý dych. V júni 2014 sa stala mamou syna Alexandra, no vzťah s otcom jej dieťaťa jej nevyšiel. Po vyše dvoch rokoch je však opäť šťastná.

Pred pár dňami sa charizmatická herečka objavila na párty Juraja Kukuru, ktorý oslavoval krásne jubileum - 70 rokov. Herečka však na oslavu neprišla sama. Spoločnosť jej robil neznámy muž. Ako sa nám podarilo zistiť, je to jej nový priateľ a volá sa Martin, čo nám potvrdila aj herečka.

 „S priateľom Martinom sme spolu už dlhšiu dobu. Viac o svojom súkromí hovoriť nechcem,“ povedala topkám Minichová, ktorá je momentálne konečne šťastná po boku tohto muža, ktorý podľa našich informácií pracuje v úplne inej oblasti ako Milena. Dvojici prajeme, nech im to čo najdlhšie vydrží...

Milena Minichová v spoločnosti s novým priateľom Martinom.
Zobraziť galériu (6)
Milena Minichová v spoločnosti s novým priateľom Martinom.

Viac o téme: Milena Minichová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu