Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Okradnutá Mojsejová: O toto ju obrali, po rokoch to má konečne späť!

Nora Kabrheľová Mojsejová Zobraziť galériu (4)
Nora Kabrheľová Mojsejová

KOŠICE – Dočkala sa! Bývala podnikateľka Nora Kabrheľová známa ako Mojsejová (58) je momentálne veľmi šťastná a spokojná. Včera v metropole východu sa totiž konal súd, ktorý rozhodol v tmavovláskin prospech. Hoci sa pojednávania Nora nezúčastnila, svojim fanúšikom sa pochválila, že jej súd odklepol vrátenie luxusnej nehnuteľnosti.

Nora Mojsejová  si za posledné roky prežila naozaj svoje. V septembri 2013 sa po obvineniach z daňových podvodov dostala do väzby, kde pobudla 13 mesiacov. V tom čase jej však prišla o svoj takmer celý majetok.

Jednou z tých vecí, o ktoré podnikateľka prišla, bol aj dom v Čermeli, kde sídlila Norina firma. Dom totiž skončil v správe banky a tá ho predala. Mojsejová to však po tom, čo sa dostala na slobodu, nenechala len tak a posunula celú vec právnikom. A dnes je už všetko inak. Včera totiž súd v Košiciach rozhodol, že dražba je neplatná a nehnuteľnosť sa jej musí vrátiť do vlastníctva.

„Dnes mi Okresný súd v Košiciach vrátil späť nehnuteľnosť v Čermeli v Košiciach, ktorá bola nezákonným spôsobom vydražená, keď som bola umiestnená do vyšetrovacej väzby. Veľmi sa teším,“ napísala Nora na sociálnu sieť. Zaujímalo nás preto, ako to celé vníma a aké plány má s nehnuteľnosťou ďalej. „Teším sa, že súd rozhodol v môj prospech, pretože dražba bola nezákonná. Mám vydané predbežné opatrenie krajským súdom v Košiciach v prospech mojej osoby, tak že som rada, že to takto dopadlo. A čo urobím s nehnuteľnosťou, sa poradím s manželom,“ povedala topkám Nora, ktorá teraz žije spokojne v Maďarsku.

Nora Mojsejová žije v Maďarsku.
Zobraziť galériu (4)
Nora Mojsejová žije v Maďarsku.

Viac o téme: Nora Kabrheľová Mojsejová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu