Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zdrvená Nora Mojsejová prežíva obrovskú bolesť: Zasiahla ju nečakaná smrť!

Nora Kabrheľová Mojsejová prežíva aktuálne veľmi bolestivé obdobie. Zobraziť galériu (6)
Nora Kabrheľová Mojsejová prežíva aktuálne veľmi bolestivé obdobie.

MAĎARSKO - Nora Kabrheľová Mojsejová (59) je známa tým, že svojich domácich miláčikov - psíkov Rinka a Lillinku - miluje najviac na svete. Ako sama prezradila, práve oni ju v čase, keď bola vo väzení, držali nad vodou. Niet preto pochýb, že aktuálne prežíva doslova zdrvujúce chvíle. Na Facebooku totiž informovala, že ju zasiahla nečakaná smrť!

Nora Mojsejová si v posledných rokoch preskákala už kadečím. Väzenie, rozvod, súdy... Nekonečný kolotoč nepríjemností. Po celý ten čas však okrem jej najbližšej rodiny pri tmavovláske stáli aj jej verní domáci miláčikovia - psíkovia Rinko a Lillinka. Práve oni ju, podľa jej vlastných slov, v tom najťažšom životnom období držali nad vodou. 

O to horšie známa Slovenka zrejme znáša aktuálnu situáciu. Na sociálnej sieti Facebook totiž v nedeľu svojich priateľov informovala, že ju jej verná spoločníčka navždy opustila. „Spi sladko, Lillinka moja. Dnes si ma opustila. Po desiatich rokoch. Navždy ostaneš v mojom srdci. Ďakujem za spoločnosť a za vernosť. Nikdy na teba nezabudnem,“ napísala Mojsejová k fotkám zosnulej sučky. 


Mojsejovej chvíle hrôzy: Toto Nora takmer nepredýchala!


Už pred rokom podnikateľka prežívala chvíle hrôzy kvôli svojim miláčikom, ktoré berie takmer ako svoje deti. Vtedy jeden z nich odrazu zmizol. „Dnes ráno okolo 8:00 mi niekto ukradol psíka Rinka. Musel mi ho niekto zobrať z terasy! Toto ja nepredýcham!“ posťažovala sa priateľom chovateľka. Psík sa však, našťastie, našiel. Dnes je situácia bohužiaľ bolestivejšia...

Nora Mojsejová prežív aktuálne obrovskú bolesť. Jej milovaná sučka Lillinka v nedeľu zomrela.
Zobraziť galériu (6)
Nora Mojsejová prežív aktuálne obrovskú bolesť. Jej milovaná sučka Lillinka v nedeľu zomrela.  (Zdroj: Facebook N.M.)

Viac o téme: Nora Kabrheľová Mojsejová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu