Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Pravda o slovenskom šoubiznise: Mamba to povedala na plné ústa!

Dáša Mamba Šarközyová Zobraziť galériu (5)
Dáša Mamba Šarközyová

BRATISLAVA - Speváčka Dáša Mamba Šarközyová (28) patrí k jedným z mála tvárí slovenského šoubiznisu, ktoré nemajú problém na rovinu povedať aj nepríjemnú pravdu. Minulosť temperamentnej brunetky v istých časoch rozhodne nebola prechádzkou ružovou záhradou a po tom, ako naposledy odhalila zákulisie známej televíznej šou, nám porozprávala o tom, ako to funguje v slovenských šoubizových vzťahoch.

Keď sme sa s usmievavou Mambou stretli na bratislavskej Mágio pláži, zaujímalo nás, či sú prominentné priateľstvá naozaj také povrchné a v niekom zo svojich kolegov sa časom sklamala. Ona sama sa totiž často opisuje ako príliš otvorená či priateľská a priznala, že práve na tieto vlastnosti v minulosti už doplatila.

„Chvála pánu Bohu, nie. Od tej mojej prvej šoubizovej skúsenosti som sa naladila na tú vlnu, že v šoubiznise nemôžeš nikomu veriť. A pri tom za tých 10 rokov, čo som v ňom, som si našla toľko kamarátov... Ale že naozaj úžasných a blízkych priateľov,“ prezradila nám energická speváčka no zároveň dodala, že ju táto skutočnosť úprimne šokovala.

Dáša totiž podľa vlastných slov nečakala, že v tomto prostredí môžu byť priateľstvá úprimné. „Vždy som z toho bola prekvapená. Že som si najprv dávala pozor, čakala som od toho niečo zlé. Hovorila som si, že pozor, neber to príliš osobne, nebudem sa otvárať, lebo je to predsa len šoubiznis a tie vzťahy nie sú ozajstné. Naozaj som bola v drvivej väčšine prekvapená, lebo sme zostali kamaráti,“ povedala s úsmevom.

S priateľom Tonym sa vraj dokonale našli.
Zobraziť galériu (5)
S priateľom Tonym sa vraj dokonale našli.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Popularita však má aj svoju odvrátenú stránku, ktorá sa, prekvapivo, ukázala práve medzi jej niekdajšími priateľmi. „Naopak, sklamala som sa práve v tom „súkromnom“ živote. V bežných kamarátstvach. Koľkokrát som si myslela že mám najlepšiu kamarátku a nakoniec o mne predala informáciu do novín. Lebo chcela ísť na dovolenku. Myslela si, že na mne zarobí a dostane toľko, že z toho niečo bude mať. Takže ma vlastne zapredala,“ zaspomínala si Mamba na obdobie, kedy jej meno začalo byť na verejnosti čoraz známejšie.

Podľa speváčky si totiž ľudia častokrát myslia, že ak sa človek stane súčasťou šoubiznisu, stáva sa automaticky aj niekým iným, kto sa vymyká z obyčajného života. „My nie sme AKO bežní ľudia. My sme bežní ľudia. Lenže verejnosť to berie ako keby hrozne čudne... Majú pocit, že máme iné životy, že fungujeme inak a ja naozaj nechápem prečo. Nejde mi to do hlavy. Tiež musíme vstať, tiež musíme pracovať, máme city, priateľov, vieme sa nešťastne zaľúbiť, máme domáce povinnosti. Nerozumiem niektorým tým dojmom, naozaj,“ zamyslela sa Mamba.

Na ľudí okolo seba však nezanevrela a aj napriek negatívnym skúsenostiam si pokojne pokecá s fanúšikmi a je otvorená novým priateľstvám. Na tých, ktorí ju v minulosti sklamali, však zrejme tak ľahko nezabudne. „Skôr som sa sklamala v bežných ľuďoch zo života mimo šoubizu, ktorí sa tvárili ako moji kamaráti, ako v tých z druhej strany. To je trochu paradox, však,“ dodala na záver Dáša.

Viac o téme: Dáša Mamba Šarközyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu