Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Roky skrývaná pravda: Mamba odhalila zákulisie slovenskej SuperStar!

Dáša Mamba Šarközyová Zobraziť galériu (4)
Dáša Mamba Šarközyová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Bola to pre ňu naozaj silná skúsenosť, no znovu by do nej nešla. Temperamentná Dáša "Mamba" Šarközyová (28) je síce dnes už verejne známa ako profesionálna herečka a speváčka, no pred naštartovaním úspešnej kariéry sa zúčastnila niekoľkých televíznych projektov. Jedným z nich bola práve Superstar, na ktorú sexi brunetka nemá práve pozitívne ladené spomienky....

Talentovaná Mamba sa speváckej súťaže zúčastnila ešte ako 19-ročná a vďaka svojmu netypickému hlasu sa dostala až do semifinále. „Superstar bol pre mňa veľmi rýchly vlak. Absolútne som nebola pripravená, nevedela som, do čoho idem. Viac-menej je to pre mňa skôr zlá skúsenosť ako dobrá. Bola som totiž veľmi sklamaná zo šoubiznisu. Ja som sa odjakživa bila zato, že veci nie sú tak, že musíš mať konexie, známych, že za teba musí niekto kopať, veci sa vybavujú cez posteľ... Vždy som bola proti tomuto pohľadu a práve Superstar ma naučila, že bohužiaľ niekedy to ak aj je. A keď to tak nie je alebo teda nechceš, aby to tak bolo, trvá ti 200-krát dlhšie tá cesta, kým sa nejako presadíš,“ opísala nám svoju skúsenosť s vtedy najpopulárnejšou talentovou súťažou.

Ružové okuliare si však Dáša musela veľmi rýchlo zložiť. „Nejde o nič konkrétne, len o to zistenie. Tú zvrátenosť toho šoubiznisu. Že ti niekto zakáže dať komukoľvek rozhovor, máš to vyslovene v zmluve. A hneď na to, ako ti to pred všetkými prízvukujú, ti zavolá nejaká osoba, ktorá ti povie že: Musíš sa dostaviť tam a tam, vtedy a vtedy, odfotia ťa, urobíš rozhovor a povie sa, že to o tebe vravel niekto iný,” opísala nám krásna brunetka machinácie v zákulisí. 

Eva Cifrová patri medzi Dášine najlepšie priateľky už od obdobia, kedy sa spolu stretli pred televíznymi kamerami.
Zobraziť galériu (4)
Eva Cifrová patri medzi Dášine najlepšie priateľky už od obdobia, kedy sa spolu stretli pred televíznymi kamerami.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Sklamaniu sa však Mamba nevyhla, ani čo sa týka osobných vzťahov. Čas strávený v súťaži speváčku naučil, že nie všetko je také, ako sa zdá byť na obrazovkách. „A to ako mladé 19-ročné dievča... ako keby mi spľasla tá bublinka s mienkou, ktorú som mala vytvorenú a s tým vlastne celý ten môj sen. Že som zistila, že v šoubiznise naozaj nie je všetko také čisté, ako som si pôvodne myslela. Netušíš, že niekto, kto sa tam tvári ako tvoj kamarát, urobí pre sledovanosť či PR to, že poskytne tvoje fotky z kabínky, kde robíš rozhovor, prípadne ten celý prekrútia a urobia z teba úplnú kravu. A potom ťa pacnú na titulku s totálne hanlivým titulkom, rodina kvôli tebe trpí...“ zaspomínala si Mamba na náročné obdobie v talentovej šou.

„Toto všetko sú veci, ktoré som sa naučila v Superstar. Veľmi to súviselo s médiami, ale hlavne so samotnou produkciou projektu. Ty prídeš ako nová naivná osôbka, myslíš, že každý je tvoj kamarát. Lebo veď ja som taká emotívna, otvorené srdiečko, tak očakávam, že aj ostatní. Naivná, to je to slovo, čo ma vystihuje... Myslela som si, že veď to sú kamoši a potom vypadneš a zrazu sa s tebou nikto nebaví. Už si pre nich nikto, idú do ďalšieho kola, projektu a na teba už kašlú,” povedala nám Mamba, ktorá je dnes šťastná za skutočných priateľov, ktorých okolo seba má. 

Ako však sama hovorí, táto skúsenosť ju veľa naučila a práve vďaka nej sa naučila v mediálnom dianí úspešne pohybovať. „Šoubiznis ťa vyžmýka ako handru a vypľuje von. Bola to strašne ťažká škola pre mladé dievča s veľkými snami,” dodala na záver. 

Viac o téme: SuperstarDáša Mamba Šarközyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu