Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pozrite, ako kedysi vyzeral sexi markizák: S týmto vzhľadom by ju nezbalil!

Dávid Buška a Lucia Gachulincová Zobraziť galériu (5)
Dávid Buška a Lucia Gachulincová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Fúha, tak tomu sa teda povie zmena! Ex-farmár Dávid Buška (27), ktorý sa nedávno zasnúbil s Luciou Gachulincovou (23), mal počas svojho účinkovania v markizáckej šou množstvo fanúšičiek. Tie si získal najmä vďaka svojmu sexi zjavu, na ktorý si nabalil aj svoju súčasnú partnerku Lulu. Najnovšie sa však objavili fotky z fešákovej minulosti, kde vyzerá všelijak, len nie tak príťažlivo ako dnes.

Dávid totiž kedysi evidentne nosil dlhé vlasy a atraktívneho farmára by ste v ňom hľadali márne. Práve naopak. Na zverejnených fotografiách Buška vyzerá, ako keby si práve odskočil z bitky o Camelot či kastingu na Ďurovčíkov muzikál Jesus Christ Superstar.

Nie je jasné, pred koľkými rokmi fotografie vznikli, isté však je, že na takéto bujné háro by svoju krásnu snúbenicu Lulu zbalil len veľmi ťažko. Nevedno, čo Dávida prinútilo nakoniec prekonvertovať na vieru v kaderníka a zhodiť hustú hrivu, ktorú by mu závidela nejedna žena, no rozhodne urobil dobre. S takýmto výzorom by to mal totiž zrejme náročnejšie aj s rozbiehaním kariéry modela, o ktorú sa bývalý farmár údajne momentálne pokúša.

Dávi Buška kedysi nosil dlhé vlasy.
Zobraziť galériu (5)
Dávi Buška kedysi nosil dlhé vlasy.  (Zdroj: Archív D.B.)

Pozrite, ako kedysi vyzeral
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Archív D.B.)

Treba však uznať, že z dlhovlasého rebela po rokoch vyrástol poriadny kus chlapa a sympatického snúbenca by si s Lulou vymenila nejedna dáma. Každá z nich však má smolu. Dvojica je do seba evidentne zamilovaná až po uši a je len otázkou času, kedy sa nakoniec mladému páru rozozvučia svadobné zvony. 

Viac o téme: FarmaDávid BuškaLucia Lula Gachulincová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu