Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pikantné priznanie slovenskej herečky: Vieme, kde sa opaľuje nahá!

Dominika Zeleníková Zobraziť galériu (5)
Dominika Zeleníková (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Kým opaľovanie sa hore či dole bez sa udomácnilo už aj v našich končinách, odvaha ukázať sa tak, ako nás Pán Boh stvoril, stále mnohým chýba. To však nie je prípad známej slovenskej herečky Dominiky Morávkovej-Zeleníkovej (27). Vieme, kde sa opaľuje nahá!

Dovolenková sezóna je už v plnom prúde, no a samozrejme aj naše celebrity vedia, ako si užiť leto a slnečné lúče na maximum. Kým jedni preferujú more a exotické destinácie, tí druhí si zasa chvíle oddychu najlepšie vychutnávajú u nás doma na Slovensku.

Presne to je aj prípad známej herečky Dominiky Zeleníkovej. „Pre mňa je najväčšia dovolenka u nás doma, pretože doma som zatiaľ nebola príliš často, keďže sme s filmom veľa cestovali, takže najviac si oddýchnem doma,“ povedala v rozhovore pre Topky.sk blondínka, ktorá podotkla, že najväčším relaxom je pre ňu rodina, pohoda a naša krásna krajina.

A hoci je Dominika už mamou, zaujímalo nás, či by si predsa len trúfla navštíviť niekedy aj nudapláž. „Ja na ne nechodievam, pretože možno, že by som to neurobila. Vzhľadom na to, že som nejako viac na očiach ako človek, ktorý nie je tak verejne známy a ten si to môže viac dovoliť,“ skonštatovala mladá umelkyňa, ktorá však vzápätí pred našou kamerou vyšla von aj s jedným pikantným priznaním. „Takže radšej sa opaľujem doma týmto spôsobom,“ dodala s úsmevom Zeleníková.

Dominika Zeleníková o dovolenke a nudapláži.

Viac o téme: Dominika Zeleníková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu