Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Prísne tajné tehotenstvo jojkárskej milenky: Porodí už budúci týždeň!

Dominika Zeleníková sa už čoskoro stane mamou. Zobraziť galériu (7)
Dominika Zeleníková sa už čoskoro stane mamou. (Zdroj: Facebook S.H.V.)

BRATISLAVA - V požehnanom stave! Herečku Dominiku Zeleníkovú (25) spoznali Slováci ako milenku Danku zo seriálu Divoké kone. Minulé leto sa však preslávila aj ako speváčka - azda nikomu neunikol veľký letný hit Je nám teplo, ktorý naspievala spolu so skupinou S hudbou vesmírnou. A blondínka má aktuálne ďalšiu novinku, ktorú sa jej darilo tajiť celých 9 mesiacov... Už budúci týždeň sa z nej stane mama!

Každý, kto sledoval jojkárske Divoké kone, veľmi dobre vie, kto je Dominika Zeleníková - herečka tam totiž stvárnila milenku Danku, ktorá za zaplietla so ženatým biznismanom. A tým ostatným je určite známa z letného megahitu Je nám teplo. 


Konečne hit, ktorý naozaj vystihuje leto: Slovensko má nový virál Je nám teplo!


Pred pár mesiacmi sme vás informovali, že sa blondínka koncom januára vydala. Svoje áno povedala dlhoročnému partnerovi Jánovi Morávkovi. No a dvojica má aktuálne ďalšiu novinku, o ktorú sa v pondelok podelila so Slovenskom. Prostredníctvom videoklipu k piesni Nový svet sa herečka verejnosti pochválila, že je požehnanom stave! 

Zaujímavosťou je, že šťastnú správu sa jej darilo tajiť v podstate celé tehotenstvo. Plavovláska totiž rodí doslova o pár dní. „O týždeň a 3 dni mám termín. Som v 9 mesiaci,“ prezradila v pondelok budúca mamička, ktorá síce pre svoje bábätko už vybrala meno, no stále nevie, či čaká dievčatko alebo chlapčeka. 

„Nevieme, čo čakáme. Vieme, že čakáme, ale nevieme čo, lebo sme sa chceli nechať prekvapiť a vydržali sme to až doteraz. Bude to veľké prekvapenie pre všetkých,“ dodala umelkyňa v pondelkovom live videu na Facebooku. Budúcim rodičom gratulujeme!

Video: Pozrite si videoklip k novej piesni Nový svet, prostredníctvom ktorého budúci rodičia oznámili verejnosti šťastnú správu.

Viac o téme: Dominika Zeleníková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu