Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Šokujúca zmena známej herečky: Z nežnej blondínky ryšavá sexica!

Dominika Richterová Zobraziť galériu (12)
Dominika Richterová

BRATISLAVA - Ako z rozprávky! Výrazným atribútom Dominiky Richterovej (25) je bezpochyby dlhá blonďavá hriva. O to prekvapivejší bol preto pohľad na herečkinu fotografiu, ktorú v týchto dňoch zverejnila na sociálnej sieti. Z krehkej plavovlásky sa totiž razom stala ryšavá dračica.

Herečka Dominika Richterová prekvapila poriadnou zmenou imidžu. Kým donedávna sa na televíznych obrazovkách či divadelných doskách prezentovala ako nežná blondínka, v týchto dňoch sa na sociálnej sieti predstavila už ako rusovlasá sexica. „Pozor, zmena! Od dnes je všetko inak. Vždy som chcela vyzerať ako Sierra Boggess à la malá morská víla alebo Christine Daae. Ďakujem za túto krásnu príležitosť zaspievať si s babami z Lady Colors,“ napísala k zverejnenému záberu Dominika.


Neplánované tehotenstvo slovenskej herečky: Komplikácie pred pôrodom?


Ak ste však boli fanúšikovia jej blonďavej hrivy, vôbec nemusíte zúfať. Mladá umelkyňa mala totiž na hlave parochňu. „Reakcie boli veľmi milé, no ľudia ma veľmi nespoznávali. Musím sa priznať, že keď sme si skúšali tieto parochne, že ktorá mi bude najlepšia, tak som bola z toho fakt nadšená, lebo to vyzeralo výborne,“ povedala Topkám Richterová, ktorá zároveň dodala, že síce ju ryšavé háro absolútne uchvátilo, prefarbiť si svoje dlhé blonďavé vlasy, tak skoro určite neplánuje. „Teraz aj keby som chcela, nemôžem. Ja musím byť blondínka aj v divadle, aj v televízii, takže zatiaľ nemôžem, ale možno niekedy v budúcnosti to vyskúšam,“ skonštatovala plavovláska, ktorá v dievčenskej skupine zaskočila za tehotnú ryšavku Máriu Lechmanovú. 

Viac fotiek Dominiky Richterovej ako sexi ryšavky si môžete pozrieť v našej GALÉRII»

Viac o téme: Dominika Richterová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu