Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Krásna slovenská speváčka 5 týždňov tajila dieťa: Toto je jej poklad!

Mária Lechmanová Zobraziť galériu (11)
Mária Lechmanová (Zdroj: Facebook M.L.)

BRATISLAVA - Konečne ukázala dcérku! Krásna speváčka so známeho speváckeho tria Lady Colors Mária Lechmanová pred 5 týždňami porodila svojho prvého potomka. Narodila sa jej dcérka Viktória, ktorú doteraz pred svetom tajila. Topkám sa rozhodla svoj poklad ukázať. Toto sú prvé fotky malej princeznej!

Herečka a speváčka Mária Lechmanová sa stala mamičkou malej Viktórie pred 5 týždňami, no doteraz ju pred svetom skrývala. Pre topky však urobila výnimku a svoj poklad ukázala. A tak má jej princezná dnes mediálnu premiéru. Prvé fotografie dievčatka nájdete v našej GALÉRII»

Nielen dievčatko vyzerá užasne, ale aj jej mamička, ktorá patrí k tým šťastným, ktoré tehotenstvo a pôrod vôbec nepoznačili a žiadne popôrodné kilá na nej vôbec nebadať. A už teraz sa teší na koncertné pódia s kolegyňami Kristínou Mečko a Lenkou LeRou Rakárovou. Ešte počas tehotenstva však Mária stihla natočiť so skupinou videoklip, ktorý má práve dnes  na topkách svoju premiéru. Natáčanie videoklipu bolo pre ryšavku Majku náročné, nakoľko už bola v poslednom štádiu tehotenstva, ale nakoniec to zvládla. 

Skladba je prerábkou najväčšieho hitu maďarskej legendárnej rockovej skupiny OMEGA. Pieseň Gyongujyu Lány prespievalo už mnoho interpretov a skupín v rôznych jazykoch, ale slovenská verzia chýbala. Až doteraz. Text napísala speváčka Lenka LeRa Rakárová a má názov Známa pieseň. 

„Text k piesni som napísala po veľmi ťažkom rozchode. Bola to pre mňa v tom období svojím spôsobom psychohygiena. Opäť sa potvrdilo, že všetko zlé je na niečo dobré,” povedala topkám speváčka. Samotní členovia OMEGY boli slovenskými speváčkami natoľko očarení, že im ponúkli spoluprácu, a to priamo na ich najväčšom koncerte v Košiciach, kde si „Colorsky” zaspievajú nestarnúci hit priamo s velikánmi rockovej scény.

Keďže Viktória je ešte malinká, Mária sa  chce prvé týždne venovať výlučne dcérke, a tak si speváčky museli nájsť náhradníčku, ktorou je herečka Dominika Richterová, s ktorou vystúpia aj na blížiacom sa koncerte.

Nový videoklip skupiny Lady Colors:

Viac o téme: Mária LechmanováLady Colors
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu