Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Úprimné priznanie jojkárskej herečky: Pravda o Koleníkovi, plač kvôli Vajdovi!

Ján Koleník, Dominika Richterová a Jozef Vajda Zobraziť galériu (7)
Ján Koleník, Dominika Richterová a Jozef Vajda (Zdroj: Ján Zemiar, TV JOJ)

BRATISLAVA – Ján Koleník (37) má medzi fanúšikmi a televíznymi divákmi povesť poriadne drsného chlapa. Za tento dojem môžu často práve jeho seriálové role, kde väčšinou schytá úlohu zlého chlapca, za ktorým sa môžu ženy zabiť. Talentovaná herečka Dominika Richterová (25) nám prezradila, ako to s populárnym hercom vyzerá na pľaci počas nakrúcania a aj to, prečo ju rozplakal kolega Jozef Vajda (62).

Ak by ste si pomysleli, že Janko Koleník je v skutočnosti presne taký „bad boy“, akých pravidelne stvárňuje na televíznych obrazovkách, ste na omyle. „On je tak úžasný človek, tak ochotný. Keď som s ním nakrúcala, v podstate som bola pri ňom len mladá, neskúsená baba, ktorá nevedela o herectve pomaly nič. A on mal napriek tomu ku mne úctu ako k hocijakému inému človeku či hercovi,“ prekvapila nás usmievavá Dominika svojou skúsenosťou s vyhľadávaným hercom.

„To sú situácie, kedy si povieš, že - aha, tento človek zato asi naozaj stojí. Veľa hercov je takých, že ti dajú najavo, že si mladá, neskúsená a majú od teba veľký odstup. Od neho som cítila priateľstvo, pomôže ti. On ma podržal, keď som s ním točila. On, Tánička Pauhofová a Jožko Vajda boli pre mňa také tri záchytné body, že keď mi bolo do plaču, pozrela som na nich a bolo dobre,“ neskrývala krásna herečka nadšenie zo svojich seriálových kolegov. 

Dominika Richterová začína byť čoraz vyhľadávanejšou muzikálovou herečkou.
Zobraziť galériu (7)
Dominika Richterová začína byť čoraz vyhľadávanejšou muzikálovou herečkou.

Samostatnou kapitolou je pre Dominiku aj charizmatický Jožko Vajda. „Keby som ho znovu stretla, určite by som sa mu poďakovala, že mi bol veľkou oporou, hoci možno o tom ani nevedel. Niekedy sa mi stáva, že keď si človeka veľmi vážim a mám k nemu obrovskú úctu, neviem zo seba dostať ani jednu súvislú vetu.  A to sa mi presne stalo! Bola som nesmierne rada, že vedľa mňa stojí ako herec a seriálový otec, aj keď som sa príšerne hanbila, pretože som k nemu pociťovala veľkú úctu,“ priznala šikovná blondínka, ktorá momentálne exceluje v hlavných úlohách úspešných muzikálov, akými sú napríklad Deti Ráje či Iago.

„Bol ku mne vždy dobrý, milý, veľakrát mi povedal utešujúce slová, keď som mala slzy na krajíčku. Som mu veľmi vďačná.  Myslím, že je to jeden z mála ľudí, ktorí mi zostali v srdci a keď točil svoju poslednú scénu v seriáli a lúčil sa so mnou, veľmi som plakala. Bolo to niečo veľmi silné, ani to neviem pomenovať. Som naozaj veľmi vďačná, že som mala tú česť ho spoznať,“ dodala na záver skromná blondínka, o ktorej toho ešte budeme určite veľa počuť. 

Viac o téme: Jozef VajdaJán KoleníkDominika Richterová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu