Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Neplánované tehotenstvo slovenskej herečky: Komplikácie pred pôrodom?

Mária Lechmanová Zobraziť galériu (4)
Mária Lechmanová (Zdroj: Facebook M.L.)

BRATISLAVA - Slovenská herečka a speváčka Mária Lechmanová (29) je aktuálne v radostnom očakávaní. Na svet by malo prísť dievčatko – a to už začiatkom novembra. A hoci by sa ryšavka ešte rada venovala aj pracovným povinnostiam, momentálne jej to zdravotný stav až tak nedovoľuje. Musí sa totiž maximálne šetriť a dodržiavať prísny pokojový režim. Nastali nejaké komplikácie?!

Mária Lechmanová môže byť slovenskej verejnosti známa najmä z markizáckeho seriálu Chlapi neplačú, či rôznych divadelných predstavení a muzikálov. Do povedomia sa neskôr dostala aj vďaka hudobnému zoskupeniu Lady Colors, v ktorom spievala spoločne s Lenkou LeRou Rakárovou a Kristínou Mečko.

Mária Lechmanová spieva spoločne s Lenkou LeRou Rakárovou a Kristínou Mečko v hudobnom zoskupení Lady Colors.
Zobraziť galériu (4)
Mária Lechmanová spieva spoločne s Lenkou LeRou Rakárovou a Kristínou Mečko v hudobnom zoskupení Lady Colors.  (Zdroj: Facebook M.L.)

K týmto dámam však nedávno pribudla ďalšia známa tvár – a to Dominika Richterová, ktorá musí na istý čas zastúpiť tehotnú Lechmanovú. Budem rodiť začiatkom novembra. S Dominikou sme sa dohodli, že bude moja alternantka aspoň na tie dva mesiace, kým sa ja trošku zregenerujem, oddýchnem a dám sa do poriadku,“ povedala pre Topky.sk Mária, ktorá ale v zapätí dodala, že od septembra by chcela v skupine fungovať opäť. „Len teraz som v kľude, lebo som toho mala veľmi veľa a na to malinké to nevplývalo veľmi dobre. Ale zatiaľ je všetko v poriadku,“ vysvetlila nám herečka, ktorá má aktuálne nariadený prísny pokojový režim.

Podľa našich zistení by na svet malo prísť dievčatko, pre ktoré už s partnerom majú dokonca vybraté aj meno. „S priateľom sme sa už dohodli, ale nepoviem ešte, nech je to prekvapenie,“ uviedla ryšavka, ktorá tehotenstvo neplánovala. „Môžem povedať, že mi to aj veľmi nabúralo plány, lebo ja som mala veľké vidiny, čo všetko budem ešte robiť. Ale určite nič neľutujem a tešíme sa obidvaja,“ dodala na záver budúca mamička.

Viac o téme: Mária Lechmanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu