Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Čobejovej dcéra: Z dievčatka je už sexi žena!

Michaela Čobejová Zobraziť galériu (6)
Michaela Čobejová

BRATISLAVA – Deti rastú ako z vody! Herečka Michaela Čobejová (46) je hrdou maminou dvoch dcér, z ktorých vyrastajú krásne slečny. Najmä zo staršej Ivanky (24) je už poriadna kočka. Dôkazom je aj záber, ktorý herečka zverejnila na sociálnej sieti a kde pózuje so svojimi deťmi a manželom Ivanom.

Herečka Michaela Čobejová spolu s manželom musia byť v strehu. Z ich najstaršej dcéry vyrastá krásna žena, ktorá v týchto dňoch ukončila aj svoje vysokoškolské štúdium.

Kým mladšia Tatiana už teraz výrazne inklinuje k herectvu, Ivanka sa vydala v šľapajach otca dizajnéra a študovala architektúru na Vysokej škole umeleckopriemyselnej v Prahe. Dôkazom, že je z nej naozaj krásna a sexi žena, je aj fotografia z promócií, ktorou sa Michaela pochválila na sociálnej sieti.

24-ročná slečna je nielen múdra a šikovná, čo dokázala ziskom titulu, ale je aj každým rokom krajšia. Pekná tvárička, ktorú zbytočne nezaťažuje mejkapom, štíhla postavu a plavé vlasy okúzlia nejedného nádejného frajera. Vizáž rozhodne zdedila po mame, ktorá na voj vek vyzerá výborne. Vedľa svojej dcéry dokonca pôsobí ako jej staršia sestra. Ako sa zdá, šarm majú v génoch. 

 

#promocie#rodina#smermilano

Príspevok, ktorý zdieľa Michaela Čobejová (@cobejova),

Viac o téme: Michaela Čobejová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu