Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Jedinečná Marika Gombitová sa opäť vráti na pódium: Jej tvorbu doplnia zvučné mená

Zobraziť galériu (4)

BRATISLAVA - Line up jediného tohtoročného koncertu Mariky Gombitovej doplnili slovenské hviezdy Celeste Buckingham a Adam Ďurica.

Legendárna speváčka dvojicu privíta 2. decembra na pódiu pražskej Tipsport Arény, kde vystúpia spoločne s českými spevákmi Adamom Mišíkom a Martinom Chodúrom, ktorí "kráľovnú slovenského popu obdivujú a uznávajú ako jednu z najlepších umelkýň našej doby".

„Je mi cťou byť súčasťou tohto krásneho projektu,“ vyznala se Celeste Buckingham, ktorá má podľa vlastných slov k hudbe Mariky Gombitovej srdečný vzťah. "Pre mňa je to jedna z najinšpiratívnejších umelkýň v Česko-Slovensku. Veľmi sa teším na stretnutie na jednom pódiu a dúfam, že sa moja interpretácia Marikinej pesničky bude páčiť tak divákom, ako i Marike,“ dodala finalistka druhej série speváckej súťaže Česko Slovenská SuperStar.

„Som rád, že môžem spievať legendárne pesničky Mariky. Pokladám si za česť zúčastniť sa na tomto výnimočnom koncerte, kde jedna generácia spevákov nadväzuje na druhú,“ doplnil Adam Ďurica, držiteľ ceny OTO pre najobľúbenejšieho speváka z rokov 2015, 2016 a 2017.

Marika Gombitová počas šou s názvom Vianočný koncert - Sen Mariky Gombitovej zaspieva svoje najznámejšie hity, ktoré sama napísala. Vo vianočne ladenom programe plnom vizuálnych efektov privíta viacero významných hostí českej a slovenskej hudobnej scény, ktorých svojou hudbou inšpirovala. Mená ďalších hviezdnych hostí plánuje zverejniť čoskoro.

Marika Gombitová patrí medzi najúspešnejšie slovenské speváčky a skladateľky. Je autorkou desiatok hitov, ako napríklad Koloseum, Paradiso, Úlomky spomienok alebo Zem menom láska.

Viac o téme: Celeste BuckinghamMarika GombitováAdam Ďurica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu