Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Čobejová prehovorila o tehotenstve: Takto si užíva bruško!

Michaela Čobejová Zobraziť galériu (7)
Michaela Čobejová

BRATISLAVA – Opäť mamou! Mnohí to zrejme nevedia, ale herečka Michaela Čobejová (47) si po rokoch znova vychutnáva tehotenstvo. Nie však v reálnom živote, ale v novom seriáli Som mama, ktorý práve nakrúca. Topkám prezradila, aké je to opäť mať bruško a či by si aj v reálnom živote vedela predstaviť mať ďalšie dieťatko.

Herečka Michaela Čobejová je mamou dvoch dcér - Ivanky (24) a Táničky (8) a v týchto dňoch si vychutnáva po rokoch opäť tehotenské bruško. Nie však naozaj, ale v seriáli Som mama, kde bude čakať prírastok do rodiny. Preto nás zaujímalo, ako sa cítila ako tehotná.

Čobejova - tehotenstvo
„Super, lebo ako si hovoríme s ostatnými dievčatami, že rysujeme sa do tehotenstva. Máme rysovačku. Nemusím sa obmedzovať, koľko zjem, čo zjem, proste vždy mi nalepia brucho a som vybavená. Žiadne krivky nie je vidno,“ odvetila Čobejová, ktoré si tehotenské bruško, aj keď nie je skutočné, poriadne užíva. 

No vedela by si predstaviť tehotenstvo aktuálne aj v reálnom živote? „Už som stará, povedzme si to rovno, mám dve deti, ja som si svoju misiu splnila, ale určite by som si to vedela predstaviť. Je to najkrajšia vec, ktorá môže byť. Každému odporúčam mať deti. No len my ženy sme v tomto troška diskriminované, muži môžu do smrti plodiť deti, my len do určitého veku,“ povedala pre topky herečka. Viac sa dozviete vyššie vo videu, v ktorom prezradila aj to, ako vychádza s hercom Adym Hajdu, s ktorým často stvárňujú manželov.

Viac o téme: Michaela Čobejová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu