Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Stará foto známej jojkárskej herečky: Fúha, to je ale zmena!

Lujza Garajová Schrameková Zobraziť galériu (5)
Lujza Garajová Schrameková (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Takto vážne vyzerala?! Herečka Lujza Garajová Schrameková (34) je čím staršia, tým krajšia. Za všetko hovorí aj jej stará fotografia z pubertálnych čias, na ktorej by ste sympatickú televíznu hviezdu hľadali naozaj len márne.

Už dnes večer sa môžu televízni diváci tešiť na ďalšiu epizódu relácie Uhádni môj vek – letný špeciál, v ktorej úlohy hádačov zaujali herci zo seriálu Naši. Spúšťačom úsmevných momentov bola tentoraz Lujza Garajová Schrameková, na ktorú hneď v úvode réžia vytiahla jej retro fotografiu spred niekoľkých rokov.

„Človek sa časom mení. Ty si toho krásnym dôkazom. Pozri sa na svoju fotografiu, ako si vyzerala,“ zahlásil s úsmevom na perách Vlado Voštinár. „Vážne si to ty?“ pokračoval moderátor, ktorý zároveň dodal, že Lujzin starší záber mu evokuje ikonickú Monu Lízu.

Herečka Lujza Garajová Schrameková sa na svojom starom zábere poriadne pobavila. Takto vyzerala ako mladá tínedžerka.
Zobraziť galériu (5)
Herečka Lujza Garajová Schrameková sa na svojom starom zábere poriadne pobavila. Takto vyzerala ako mladá tínedžerka.  (Zdroj: TV JOJ)

„Áno. To ocino fotil, urobil mi aj takú koláž a volalo sa to, že Mona Lujza,“ zareagovala herečka, ktorá sa na svojej archívnej snímke mrzutej pubertiačky sama dobre pobavila. „No evidentne puberta začína a život ma veľmi nebaví – vyzerá to tak,“ vtipne dodala Schrameková.

„Aj fajn, že si sa trošku zmenila, lebo táto podoba ti pristane lepšie,“ skonštatoval Voštinár, s ktorým aj my absolútne súhlasíme. Z nenápadného káčatka sa totiž stala elegantná, šarmantná dáma, ktorá doslova zreje ako víno!

Viac o téme: Lujza Garajová Schrameková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu