Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Jojkárska herečka si strhla tričko a ukázala TO! Pozrite na ňu!

Lujza Garajová Schrameková Zobraziť galériu (5)
Lujza Garajová Schrameková (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Odhalila sa! Je nielen obľúbenou herečkou, ale aj dvojnásobnou, dobre vyzerajúcou mamou. Reč je o slovenskej umelkyni Lujze Garajovej Schramekovej (32), ktorá tento fakt dokázala aj nedávno pri premiére divadelnej hry. Tam vytasila zbrane toho najväčšieho kalibru!

Lujza Garajová Schrameková momentálne hviezdi na jojkárskych obrazovkách v zábavnom sitkome Naši, v ktorom stvárňuje jednu z hlavných postáv. Svoje herecké nadanie však predvádza nielen v televíznych projektoch a seriáloch, ale aj na divadelných doskách.


Jojkárska herečka ukázala telo v bikinách a všetkým padla sánka: Môže takto vyzerať po dvoch deťoch!?


No a práve pri premiére istej komediálnej hry ju pristihol aj spoločenský magazín Topstar. Okrem skvelého hereckého výkonu však pútala usmievavá brunetka pozornosť aj ničím úplne iným. Lujza sa totiž vžila do svojej postavy natoľko, že si na javisku vyzliekla svoje tričko a ukázala sa pred divákmi iba v podprsenke.

Okrem prirodzene objemných predností sa sympaťáčka môže smelo pochváliť aj fajn figúrou zaoblenou na tých správnych miestach. Je síce jasné, že umelkyňa netrávi hodiny v posilňovni, avšak pri pohľade na jej krivky treba uznať, že táto matka dvoch detí sa rozhodne nemá za čo hanbiť.

Herečka Lujza Garajová Schrameková má aj po dvoch deťoch stále čo ukázať.
Zobraziť galériu (5)
Herečka Lujza Garajová Schrameková má aj po dvoch deťoch stále čo ukázať.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Lujza Garajová Schrameková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu