Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Kveta Horváthová šokovaná v priamom prenose: Svadba je zrušená!

Kveta Horváthová Zobraziť galériu (7)
Kveta Horváthová

BRATISLAVA - Kveta Horváthová je ostrieľaná moderátorka, ktorú len tak niečo neprekvapí. Počas finálového farmárskeho duelu ale zostala zaskočená. Súťažiaca, ktorá sa mala v lete vydávať, totiž v priamom prenose odhalila, že svadba nebude. Aspoň nie tak skoro...

Prasklo to v živom vysielaní! Počas farmárskeho duelu sa moderátorka Kveta Horváthová vrátila k mnohým prepieraným témam – konfliktom aj sympatiám medzi súťažiacimi. Vyobracala preto aj Vladimíru Sedlákovú a Romana Adamku. 

Počas nakrúcania to totiž vyzeralo tak, že medzi nimi dvomi preskočila iskra. Obaja sa však teraz bránili tým, že išlo len o kamarátstvo. Ľudsky si vraj sadli, a preto spolu riešili aj taktiku. Pre Vlaďu bol vraj Roman obrovskou psychickou podporou, no podľa vlastných slov si udržiavala odstup, keďže je zadaná. 

No nielen, že má priateľa... Dokonca spolu už riešili aj svadbu. Preto sa Kveta zaujímala, či teda veselica bude, či nie. „Nejakú sobotu určite bude,” vyjadrila sa blondínka, na čo moderátorka reagovala poriadne zdvihnutým obočím. Podľa jej informácií totiž už mala dvojica vybratý aj dátum sobáša. 

„Dátum sme mali, ale tým, že som odišla na farmu z jedného dňa na druhý, nestihli sme veľa vecí riešiť, tak sme to trošku posunuli, ale myslím si, že svadba bude... Teda dúfam... Teda bude,” hovorila v priamom prenose trochu neisto Vladimíra. Tá netajila, že svojmu partnerovi musela po príchode domov vysvetľovať, ako to s Romanom vlastne bolo. Tak snáď je tá svadba naozaj zrušená len dočasne...

Vladimíra Sedláková
Zobraziť galériu (7)
Vladimíra Sedláková

Roman Adamka
Zobraziť galériu (7)
Roman Adamka

Viac o téme: FarmaKveta Horváthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu