Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Nemôžu ju ani cítiť: Najnenávidenejšia farmárka... Toto si o nej myslia ostatní!

Farma Zobraziť galériu (4)
Farma

BRATISLAVA - Tak tá sa bude hanbiť ešte pekne dlho! Hoci Vladimíra Sedláková (23) v markizáckej Farme pôsobila ako nevinné dievčatko, nakoniec sa ukázalo, že intrigy a faloš jej nie sú ani trochu cudzie. Svoje si o tom myslia aj Milan Lalík (44) a Lucia Lula Gachulincová (22), ktoré to „nežnej“ blondínke poriadne natreli!

Milana Vlaďa najviac sklamala po tom, čo si pozrel jednotlivé epizódy Farmy. Mladú učiteľku z Nitrianskych Hrnčiaroviec totiž bral ako vlastnú dcéru. „Nebudem klamať, ale nepozreli sme si ani do očí a ani sme si nepodali ruky. Ja nemám pocit, že by sme dáko proti sebe bojovali, ani nemám pocit, že som niečo na ňu do éteru povedal... Keď som vyšiel von, bol som fakt sklamaný, lebo som jej tam nijako neubližoval... Ale mám pocit, že som jej tam vyhodil dvoch miláčikov a ona sa mi tam potrebovala dáko pomstiť,“ povedal úprimne v priamom prenose Milan, keď sa ho Kveta Horváthová spýtala, či si konflikt s Vlaďou vyriešil. Za svoj monológ si dokonca vyslúžil aj poriadne búrlivý potlesk.

Vladi sa Milanove slová zjavne nepočúvali príliš ľahko.
Zobraziť galériu (4)
Vladi sa Milanove slová zjavne nepočúvali príliš ľahko.

Najmladšia pôvodná farmárka má na celú vec iný názor. „Tak neviem, či to boli miláčikovia, ale vyhodil si mi dvoch blízkych ľudí, ktorí boli na Farme, ale s týmto to nemalo nič spoločné. Boli to duely, bola to hra. Je pravda, že som možno že trošku prudko reagovala v určitých momentoch, ale ten čas už nevrátim... Nemyslím to v zlom, ale ja by som tiež nechcela mať takého otca, ako si ty,“ vrátila mu úder Vlaďa.

Milan sa však nedal a poriadne jej naložil späť. „Ja som pochopil, aká je ona žena a nie, že nemá chrbtovú kosť, ale ona nemá ani úctu k starším ľuďom, videli sme to sami, ako sa správala k druhým. Ja svoje vyjadrenie nezmením a mala by sa aj ona trošku uvedomiť, že keď sa chce ukazovať verejnosti, mala by ukázať celú svoju tvár a nie sa skrývať za kamerami. A za nimi robiť niečo iné a pred nimi niečo iné,“ konštatoval.

Milan svojej kolegyni poriadne vyčistil žalúdok.
Zobraziť galériu (4)
Milan svojej kolegyni poriadne vyčistil žalúdok.  (Zdroj: TV Maríza)

Keď sa Kvetka Milana spýtala, či si o svojej kolegyni myslí, že je falošná, odpoveď bola jasná. „Jednoznačne,“ vyhlásil bez zaváhania. Vladimíre po tomto nezostalo nič iné, než priznať, že na Farme predsa len poriadne taktizovala. Ťažkú hlavu si však zo svojho neférového počínania zjavne vôbec nerobí. „No jasné že som bola falošná, no a? Všetci sme boli. A aká som mala iná byť, preboha? Ja som spokojná, ako som hrala hru a dostala som sa štvrté miesto. To, že som bola falošná... to prejde, no,“ vyhlásila na záver.

Okrem Milana má však na Vlaďu poriadne ťažké srdce aj Lula. Ako svojej farmárskej kolegyni naložila pred našou kamerou, si môžete pozrieť v nasledujúcom videu. 

Farma Lula 1

Viac o téme: FarmaLucia Lula GachulincováMilan LalíkVladimíra Sedláková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu