Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Z markizáčky Kvety Horváthovej nevesta: Áno, povedala mladšiemu kolegovi!

Kveta Horváthová a Tomáš Juríček Zobraziť galériu (6)
Kveta Horváthová a Tomáš Juríček

BRATISLAVA – Toto nik nečakal! O prekvapenie sa dnes v Záhorskej Bystrici postarala moderátorka Telerána Kveta Horváthová (40), ktorá sa dnes "vydala". Áno povedala oveľa mladšiemu kolegovi Tomášovi Juríčkovi (31). Pozrite, ako vyzerala vo svadobných šatách!

Kveta Horváthová a jej kolega Tomáš Juríček dnes ráno zaskočili divákov. V rámci piatkového vysielania rannej relácie Teleráno sa na obrazovkách objavili oblečení ako nevesta a ženích a dokonca si povedali svoje áno. „V piatok ráno si povedali ÁNO Kvetka a Tomáš,“ napísala televízia Markíza na svoj Instagram a pridali aj fotografiu, na ktorej sú obaja vo svadobnom.

Ak ste si mysleli, že markizácka blondínka vymenila svojho manžela za mladšieho zajačika, mýlili by ste sa. Nešlo totiž o skutočnú svadbu. Kveta Horváthová a jej kolega Tomáš Juríček sa obliekli ako nevesta a ženích iba v rámci relácie a áno odpovedali na otázku, či chcú vedieť aké budú svadobné trendy v roku 2018.

Markizáčke však biele svadobné šaty veľmi pristali, a tak si po 18 rokoch zrejme zaspomínala, aké to bolo, keď ich mala na sebe v čase, keď sa naozaj vydávala. Ako vyzerala Kveta vo svadobných šatách si môžete pozrieť v našej GALÉRII»

Viac o téme: Kveta HorváthováTomáš Juríček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu