Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zničený Modrovský pár hodín pred Banášovej svadbou: Takto to celé prežívam!

Adela Banášová má dnes svadobnú hostinu v rozprávkovom kaštieli. Peter Modrovský ide tiež na svadbu. Zobraziť galériu (11)
Adela Banášová má dnes svadobnú hostinu v rozprávkovom kaštieli. Peter Modrovský ide tiež na svadbu.

BRATISLAVA – Prežíva naozaj ťažké chvíle! Tanečník Peter Modrovský (33) a moderátorka Adela Banášová (36) roky tvorili nerozlučný pár. V júni 2016 sa však po dlhých 7 rokoch rozišli. O pár mesiacov neskôr sa už blondínka zahľadela do iného fešáka - markizáka Viktora Vinczeho (26), ktorého si v piatok úradne vzala za manžela. Paradoxne je to presne v tom istom mesiaci - v júni, len o rok neskôr, čo sa rozišla s Modrovským. Tanečník priznal, ako svadbu svojej ex prežíva...

Dnes sa v krásnom kaštieli neďaleko Bratislavy v Tomášove odohrá svadba tohto roka. Aspoň teda hostina. Naša najlepšia moderátorka Adela Banášová sa totiž už včera na úrade vydala za o 10 rokov mladšieho markizáckeho moderátora Viktora Vinczeho. Ten blondínku požiadal o ruku iba vo februári tohto roka - na Valentína.

Viktor Vincze Adelu Banášovú požiadal na Valentína o ruku.
Zobraziť galériu (11)
Viktor Vincze Adelu Banášovú požiadal na Valentína o ruku.

Adela však bola dlhoročnou láskou tanečníka Petra Modrovského, s ktorým sa paradoxne rozišla presne v júni pred rokom. Ten je v týchto dňoch doslova zničený. Nie však preto, že by sa Adela vydávala, ale preto, lebo má zdravotné problémy. Ako priznal pre jojkársky Top Star, seklo ho a nevie dobre otáčať hlavou.

Adela Banášová sa s Petrom Modrovským rozišla presne pred rokom.
Zobraziť galériu (11)
Adela Banášová sa s Petrom Modrovským rozišla presne pred rokom.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

„Tak železo starne. Seklo ma, keďže klimatizácie začínajú fungovať, tak nie som asi na to moc pripravený,“ priznal Peter, ktorý sa tiež musí dnes nahodiť, lebo ide na svadbu. Nie však na tú Adelinu, ale na kamarátovu. „Idem kamarátovi Števovi Čermákovi, on tiež tancoval, on má tiež svadbu. Presne v tom čase, čo Adela má,“ netajil Peter, ktorý okrem problémov s krčnou chrbticou priznal, že zlomené srdce naozaj nemá a Adele šťastie dopraje.

„Neprežívam to vôbec špeciálne, držím im palce, asi tak. Už ubehol rok, takže v pohode,“ dodal na záver Modrovský, ktorý Adelu v bielych romantických svadobných šatách s telovou podšívkou na živo síce neuvidí, ani si nevychutná DJ, kapelu či cimbalovku, ktorá bude na svadobnej párty hrať, no bude sa v ten večer tiež zabávať na inej veselici. 

V kaštieli v Tomášove iba kúsok od Bratislavy prebehne Adelina svadobná hostina.
Zobraziť galériu (11)
V kaštieli v Tomášove iba kúsok od Bratislavy prebehne Adelina svadobná hostina.

Viac o téme: Adela BanášováPeter ModrovskýViktor Vincze
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu