Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Banášová iba v podprsenke: Wau, takto ju na obraze často nevidieť!

Adela Banášová Zobraziť galériu (9)
Adela Banášová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Dráždila divákov! Adela Banášová (36) sa už o pár dní vydáva, no ani to jej nebráni byť verejne sexi. Diváci ju mohli vidieť aj vo včerajšej časti markizáckej relácie Chart Show a mnohí ostali poriadne prekvapení. Blondínka sa totiž objavila v poriadne dráždivom outfite - akoby bola iba v podprsenke.

Pozrite, aká bola sexi! Adela Banášová v týchto dňoch doťahuje posledné detaily svojho veľkého dňa. Svadba s Viktorom Vinczem sa bude konať totiž už túto sobotu. Napriek tomu moderátorka stále pracuje, vďaka čomu ju diváci mohli vidieť aj v stredajšej Chart Show. Hoci Adela Banášová nepatrí k ženám, ktoré by holdovali dráždivému a sexi oblečeniu, občas predsa len urobí výnimku a svojím outfitom mnohým vyrazí dych.

Adela Banášová sa ukázala v podprsenke.
Zobraziť galériu (9)
Adela Banášová sa ukázala v podprsenke.

A to sa stalo aj v stredu večer, keď sa v hudobnej šou objavia pred divákmi iba v podprsenke. Stylisti jej vybrali priesvitný top a Adela si ho bez problémov obliekla. V takomto odvážnom priehľadnom zvršku, kde ukázala čiernu bielizeň, ju teda často nevídať. Transparentnosť topu sa snažila zakamuflovať hrubým čiernym opaskom, a aby outfit nepôsobil zrejme príliš dráždivo, doladili ho dlhou čiernou sukňou. Treba priznať, že jej to v tento večer veľmi pristalo a bola naozaj sexi. Čo poviete?

Adela Banášová v sexi outfite.
Zobraziť galériu (9)
Adela Banášová v sexi outfite.

Viac o téme: Adela BanášováChart Show
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu