Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Mirgovej utrpenie: So synčekom skončila v nemocnici!

Dominika Mirgová s chorým synčekom Zobraziť galériu (5)
Dominika Mirgová s chorým synčekom (Zdroj: Facebook DM)

TRNAVA - Dominika Mirgová patrí k speváčkam, ktoré sú s fanúšikmi neustále v kontakte. V posledných dňoch však komunikatívna nebola. Prežívala totiž neuveriteľné chvíle strachu. Jej synček Peťko ochorel tak, že spolu skončili v nemocnici.

Mirgovej utrpenie: So synčekom
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook DM)

Ahojte, dlho som sa neozvala. Prežívala som najhoršie dni v živote. S Peťkom sme v pondelok ráno skončili v nemocnici. Zistili mu rotavírus. Bol hospitalizovaný, spolu s ním som tam strávila 4 dni strachu, obáv, plaču, čo mu ten vírus dokáže v tele spraviť. Poviem vám, že to zvládal lepšie ako ja. Bol statočný a som naňho nesmierne hrdá. 

Celé noci motlidieb a prosenia, nech ho to už konečne prejde a nech to mám radšej ja ako on, mi boli splnené. Takže pod včera trpím aj ja. Nech, aspoň Peťko je viac-menej v pohode. Konečne sme doma, stále spinkáme a dobníjame sa energiou. 

Viete, poviem vám pravdu. Žijem veľmi rozbehaný život, všetko chcem hneď, makám, nahrávam, koncertujem, riešim veci, rozbieham tanečné štúdio a naplno sa venujem synovi. Jasné, že sa to dá zvládnuť, len musíte ale vyhodiť spánok, relax, pokoj. A to je chyba! 

Život sa ti zastaví, ak vidís trpieť svoje dieťa. NIkdy viac! Nestojí mi to za nič na svete! Preto musíte s letným singlom chvíľku počkať. Nie všetko je vždy tak, ako si predstavujeme a v daný moment hneď chceme. Teraz je prvoradý on.

 

Viac o téme: Dominika Mirgová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu