Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Známe tváre provokovali: Mirgová ukázala sexi stehienko, Majtánová nadupaný dekolt!

Dominika Mirgová a Karin Majtánová pútali pozornosť na všetky strany. Zobraziť galériu (5)
Dominika Mirgová a Karin Majtánová pútali pozornosť na všetky strany. (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Všetky oči na...! V sobotu večer RTVS odvysielala benefičnú akciu, ktorá mala pomôcť vyzbierať finančné prostriedky pre ťažko choré deti. Podporiť dobrú vec prišlo aj množstvo známych tvárí. Pozornosť na všetky strany pútala najmä do bodky zladená Dominika Mirgová (24), či vyprsená moderátorka Karin Majtánová (42).

Na obrazovkách verejnoprávnej televízie sa v sobotu vo večerných hodinách odvysielal benefičný galavečer s názvom Noc nádejí. Podporiť verejnú zbierku v rámci pomoci deťom chorým na rakovinu prišlo aj množstvo známych tvárí slovenského šoubiznisu. Medzi celebritnými hosťami nechýbala napríklad ani obľúbená speváčka Dominika Mirgová.


Diváci pri pohľade na Hargašovú ostali v nemom úžase: Taká chudá ešte nikdy nebola!


Mladá umelkyňa však tentoraz okrem skvelého speváckeho vystúpenia zaujala aj svojím tip-top výzorom. Dominika bola totiž doslova neprehliadnuteľná – a to najmä kvôli svojej oslnivej hrive, ktorej výrazná fialová farba dokonca korešpondovala aj s topánkami, či do bodky vyšperkovaným mejkapom. Za pozornosť stál aj speváčkin čierny outfit s dlhým rozparkom, ktorý rafinovane poodhaľoval jej krásne sexi nohy.

Na dobročinnej akcii nechýbala ani moderátorka Karin Majtánová, ktorá prišla v sprievode s priateľom Petrom. Brunetka však ani tentoraz neostala svojej povesti nič dlžná a opäť raz zaujala svojím povestným šmrncom. Odetá v obtiahnutých transparentných šatách zvýraznila svoje najväčšie ženské zbrane, ktoré pôsobili doslova ako magnety. Nuž, treba uznať, že Karin jednoducho stále vie, ako osloviť!

Viac o téme: Dominika MirgováKarin Majtánová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu