Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Verejné priznanie Dominiky Mirgovej: Toto naozaj miluje!

Dominika Mirgová Zobraziť galériu (5)
Dominika Mirgová (Zdroj: Instagram D.M.)

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Dominika Mirgová odjakživa miluje tetovania a piercingy. Jej telo dnes zdobí viacero obrázkov.

„Tetovania úplne milujem. S tetovaniami, keď už raz človek začne, nedá sa prestať. Ja mám len také malinké tetovania. Moje prvé tetovanie v šestnástich bol motýľ, potom mám vytetované 'Love' - to sme si dali spoločne s Peťom, na krku mám noty a husľové kľúče - tie idú až dole medzi lopatky, potom mám 'Stay strong', to som si dala, keď som vydávala pesničku Nova a bola som dosť na dne, ďalej mám vytetované dátumy svojich rodičov a vločku na nohe, ktorú sme si dali spoločne s maminou. Mama mi totiž odmalička hovorí vločka, keďže som sa narodila deň pred Vianocami a práve strašne snežilo a ja som bola vraj biela ako Snehulienka,“ priblížila Mirgová v rozhovore. „Všetky tetovania, ktoré si dávam, musia mať význam a musia byť s niečím spojené. Okrem toho motýľa, ktorého som si dala ako prvého, keď som mala šestnásť, má každé jedno nejaký zmysel,“ uviedla.

Okrem tetovaní sa Mirgová nikdy nebránila ani piercingom. „Piercingy som mala v nose aj v pupku, no ako som zostala tehotná, tak som si dala preč ten z pupku a potom už som si ho nedala späť. A z nosa som si náušnicu vybrala hneď po pôrode a musím povedať, že ako som bola na ňu roky zvyknutá, tak som si rýchlo aj odvykla a už mi ani nechýba. Do pupku by som si ale piercing rada vrátila, keď schudnem. To bolo také pekné. A chcela by som aj ďalšie tetovania, už mám nápady. Strašne sa mi páčia napríklad kerky na prstoch na ruke a raz si možno dám aj celý chrbát. Inak sa mi páčia skôr také drobné tetovania, ktoré sa dajú zakryť a nie sú až tak na výslní,“ poznamenala 24-ročná Trnavčanka, ktorá okrem toho vždy rada experimentovala aj s farbou vlasov.

„Vlasy si farbím od dvanástich, mama mi už vtedy dávala prvé melíry alebo konce, červené alebo čierne a tak mi to aj zostalo. Nedokážem dlho vydržať pri jednej farbe vlasov. Pred pár rokmi som mala krikľavo oranžovú, teraz nedávno šedú a aktuálne kvôli turné ružovú. Užívam si to, kým môžem. Keď budem staršia, už to predsa len nebude asi veľmi vhodné,“ podotkla speváčka, ktorá však posledný rok a pol na módne výstrelky nemá podľa vlastných slov veľmi čas. 

Takmer všetku pozornosť totiž venuje svojmu 18-mesačnému synovi Peťkovi. „Peťko je už veľký chlap, všetko ovláda, rozpráva, vie napodobniť rôzne zvieratká, vie nás osloviť aj pomenovať veci okolo seba. Už rozumie, čo sa robí a čo nie a začal už aj vymýšľať. Skúša, čo môže, a keď mu nevyjdeme v ústrety, tak sa nahnevá a hádže veci o zem. Takže už nám začína také menšie obdobie vzdoru, tešíme sa,“ zasmiala sa Mirgová.

„Inak je to ale úplné zlatíčko, neskutočný smejko, teraz sa začal aj hanbiť pred ľuďmi a stále na niečo bubnuje, hrá na klavíri a kope do lopty. Všetko chce robiť. Najviac miluje loptu a bubny, tak uvidíme, čo si vyberie. Nech sa rozhodne sám, nechcem ho do ničoho nútiť,“ dodala speváčka, ktorá vzápätí priznala, že napriek radosti zo syna je pre ňu materstvo v spojení s ďalšími povinnosťami dosť tvrdý oriešok.

„Vo všetkom mi však veľmi pomáha moja mama. Vždy, keď som mimo, berie si dovolenku. Je to taký anjel strážny. Teraz je toho na nás naozaj dosť, mesiac totiž bývame v novom dome, takže každý deň sa niečo rekonštruuje, do toho chodíme do roboty, potom malý, ja mám ešte tréningy vo svojej tanečnej škole... Bývame s rodičmi v dvojgeneračnom domčeku v Hrnčiarovciach nad Parnou tri kilometre od Trnavy. Je to super, sami by sme totiž všetko nezvládli. Keď si predstavím, že by som po práci musela ešte variť, upratovať, žehliť, prať, viem, že by som nedala. Aj teraz je toho strašne veľa, ale je to o kus ľahšie, keď nám naši pomáhajú. Jediné, čo som teda musela dať zo svojho života preč, je čas pre seba. Teraz pre seba nerobím vôbec nič. Žiadny relax, nechodím na pedikúru, manikúru alebo na masáž, vôbec... Rozmýšľam, že keď mi skončí turné, mohli by sme s rodičmi aspoň na týždeň niekam vypadnúť, je mi úplne jedno kam,“ uzavrela.

Viac o téme: Dominika Mirgová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu