Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Čekovský na nepoznanie: Fúha, veď vyzerá ako bezdomovec!

Marián Čekovský Zobraziť galériu (6)
Marián Čekovský

BRATISLAVA – Zmenil sa! Marián Čekovský (40), ktorého diváci poznajú z jojkárskej relácie Inkognito a okolo ktorého nastal pred rokom mediálny ošiaľ kvôli jeho mileneckej afére so speváckou kolegyňou Natašou Džunkovou, je dnes na nepoznanie. Viditeľne zostarol a jeho výzor je à la bezdomovec.

Diváci obľúbeného jojkárskeho programu Inkognito ostali v pondelok pri obrazovkách poriadne prekvapení. Jeden zo známych hádačov totiž zmenil výrazne imidž. Je ním Marián Čekovský, ktorý sa na obraze objavil nielen s dlhšími vlasmi, ale predovšetkým s bradou. Keďže relácia sa natáča o pár týždňov skôr, dnes jeho výzor vyzerá ešte bujnejšie.

Marián Čekovský si nechal narásť vlasy i bradu.
Zobraziť galériu (6)
Marián Čekovský si nechal narásť vlasy i bradu.

Dôkazom je jojkárska reportáž v Top Stare, kde sa hudobník objavil ako milovník motoriek.  S poriadne hustou bradou, dlhými vlasmi a okuliarmi na očiach bol na nepoznanie. Na niektorých záberoch tento sympatický a vtipný východniar vyzeral vďaka hustej neupravenej brade a s neučesanými rozviatymi vlasmi takmer ako bezdomovec. Hoci on sám sa prirovnal skôr k Fidelovi Castrovi či spevákovi Waldemarovi Matuškovi.  

Zaujímalo nás, prečo sa rozhodol pre hustú bradu a či ho na ulici takto zmeneného ľudia spoznávajú. Tiež sme zisťovali, či plánuje v pestovaní brady pokračovať. Na naše telefonáty ani sms však doposiaľ nereagoval. Buď pri malom dieťati, ktoré mu nedávno porodila kolegyňa Nataša Džunková nemá čas na úpravu svojho zovňajšku, alebo podľahol aj on módnym trendom. To vie zrejme iba on sám. Jedno je však isté, oveľa viac mu to pristalo s kratším zostrihom. Čo si myslíte vy? Vyjadrite svoj názor pod článkom.

Marián Čekovský je s dlhou bradou na nepoznanie.
Zobraziť galériu (6)
Marián Čekovský je s dlhou bradou na nepoznanie.

Viac o téme: Marián Čekovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu