Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Jojka si kopla do Markízy: Krutý výsmech!

Marián Čekovský Zobraziť galériu (4)
Marián Čekovský

BRATISLAVA – Naložili im pred divákmi! Iba nedávno televízia Markíza divákov Chart Show prekvapila slovenským prerobením legendárnej piesne We are the world, ktorú naspievalo množstvo našich známych osobností. Namiesto úspechu však boli na smiech. Aby toho nebolo málo, kopli si do nich aj jojkári!

Pred pár týždňami sa Slováci na internete zabávali videom s novou verziou 30 rokov starej hitovky We are the world, ktorú naspievali naši umelci. Mnohí účasť na tomto projekte aj poriadne oľutovali. Hoci ošiaľ okolo tohto videa pomaličky utíchal, najnovšie ho opäť na svetlo sveta vytiahla konkurencia.

V jojkárskom Inkognite si do spevákov kopli aj hádači, ktorých vyprovokovala indícia Nespievam pri jednom z povolaní. A teda servítku si pred ústa nedali, aj napriek tomu, že tam sedel aj Marián Čekovský, ktorý sa objavil medzi umelcami, ktorí si skladbu We are the world zanôtili.

Celé to odštartoval moderátor Vlado Voštinár, keď sa snažil Maroš Kramár uhádnuť povolanie dotyčnej pani. Takto znel ich dialóg:

Kramár: Nerobí ona tú policajtku? Zaspievaj vtáčik pekne!

Voštinár: Ale nie, prosím ťa, We are the world, toto nechajme. Nechcel som to otvárať Marián, ale...

Hudák: To bolo kruté!

Čekovský: Ja som v tom nevinne.

Kramár: Možno aj od nich chceli, od toho jej kolektívu, aby zaspievali a oni našťastie povedali, že my nespievame.

Nakoniec sa jojkárskym umelcom podarilo uhádnuť, že pani robí anesteziologickú sestru, ktorá svojich pacientov neuspáva spevom ale injekciou a inými prostriedkami. Po tom, ako správne pomenovali jej povolanie, Voštinár ešte povedal: „Mohli by sme ti zaspievať. Vieme lepšiu verziu We are the world.“ No ktovie, ako by dopadla pieseň v ich prípade...

Viac o téme: Maroš KramárMarián ČekovskýInkognitoVladimír Voštinár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu