Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nečakaný krok v Markíze: V novom Komisárovi Rexovi si zahrá tento sexi Slovák!

Juraj Bača Zobraziť galériu (4)
Juraj Bača (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Len nedávno sa zo Záhorskej Bystrice dostala na verejnosť informácia, že TV Markíza onedlho na obrazovky prinesie slovenskú verziu populárneho seriálu Komisár Rex. Zatiaľ čo prvotné správy o pripravovanej novinke boli doteraz stručné, dnes je už známe, ktorému hercovi sa podarilo získať hlavnú úlohu komisára Mosera.

Markíza vsadila na talentovaného Juraja Baču (28), ktorý je divákom známy najmä zo seriálu Búrlivé víno, kde stvárňuje arogantného Viktora a šušká sa, že by sa mal objaviť aj v ďalšej sérii šou Tvoja tvár znie povedome. Nakrúcanie seriálu by malo začať v blízkom období a podľa portálu Mediaboom si Markíza na seriál zaregistrovala až šesť rôznych názvov. Nie je teda vylúčené, že kriminálku uvedie pod iným názvom a medzi najväčšie želiezka v ohni patria inšpektor Max či Komisár Alex.

Juraj Bača sa zhostí úlohy komisára v pripravovanom seriáli.
Zobraziť galériu (4)
Juraj Bača sa zhostí úlohy komisára v pripravovanom seriáli.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Nie je teda vylúčené, že hlavný psí hrdina dostane iné meno ako je to, ktoré diváci poznajú z populárnej nemeckej verzie. S obsadením Juraja však Markíza evidentne trafila do čierneho. „Hodí sa mu to, pekný chlap,“ či „Super, je to skvelý herec,“  písali nadšení fanúšikovia na sociálnu sieť, keď televízia zverejnila informáciu, koho pasovala do úlohy inšpektora.

V televízii sme zisťovali, prečo padla voľba práve na Baču. „Juraj je veľmi talentovaný herec a v Búrlivom víne si ho diváci mimoriadne obľúbili. Výborne sa na túto postavu hodí, má v sebe kombináciu ‚akčného‘ muža a chlapčenského šarmu a presne to tento seriál vyžaduje,“ povedala pre Topky.sk hovorkyňa Markízy Táňa Tóthová.

Sympatického herca teda čaká poriadne náročná skúška. Skalní fanúšikovia kriminálky sa totiž určite nevyhnú porovnávaniu slovenskej verzie s tou pôvodnou. Veríme však, že Juraj svoju úlohu napriek tomu zmákne bez najmeších problémov. 

Viac o téme: MarkízaJuraj BačaKomisár Rex
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu