Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Slovenský herec dostal nakladačku: Bitka, v ktorej tiekla krv!

Juraj Bača Zobraziť galériu (5)
Juraj Bača (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Takto ho doriadil! Známy slovenský herec Juraj Bača (29) povedal niečo, čo radšej nemal. Jeho nelichotivé narážky totiž odštartovali poriadnu roztržku, v ktorej tiekla dokonca aj krv. Sympatický umelec dostal poriadne na frak!

Za všetkým hľadaj ženu! Svoje by o tom vedeli rozprávať aj slovenskí herci Juraj Bača (Viktor Fiala) a Pavol Sedlačko (Matúš), ktorých v Búrlivom víne rozkmotrila láska k jednej a tej istej dievčine.

Viki Valúchová (Tamara Klasová) dala totiž prednosť seriálovému Matúšovi a to samozrejme odštartovalo nával žiarlivostných scén zo strany Fialu. Celý konflikt sa vyostril v momente, keď sa všetci traja náhodne stretli v jednej z reštaurácií, v ktorej mali zaľúbenci stráviť romantickú večeru vo dvojici.

Fiala pohľad na šťastné hrdličky nezvládol a Matúšovi častoval zopár nelichotivých slov. Tie v momente spustili hrozivú bitku, v ktorej dokonca tiekla aj krv. Našťastie len pred kamerami.

Slovenský herec Juraj Bača dostal od svojho seriálového kolegu nakladačku.
Zobraziť galériu (5)
Slovenský herec Juraj Bača dostal od svojho seriálového kolegu nakladačku.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Obaja herci sú v súkromí veľmi dobrí kamaráti. Treba ale uznať, že to zahrali naozaj dôveryhodne a pri danej scénke tak bezpochyby tuhla krv v žilách nielen „búrlivým“ aktérom, ale aj priaznivcom tohto počinu.

Viac o téme: Juraj Bača
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu