Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hviezdy Komisára Rexa kedysi a dnes: Pozrite sa, aj po rokoch sú to fešáci!

Komisár Rex je roky obubeným seriálom. Zobraziť galériu (5)
Komisár Rex je roky obubeným seriálom. (Zdroj: orf)

VIEDEŇ - Ani roky im neubrali na šarme! Ako sme vás na topkách nedávno informovali, televízia Markíza plánuje vysielať slovenskú verziu populárneho seriálu Komisár Rex. Hlavnú úlohu v ňom stvárni fešák Juraj Bača (28). Pri tej príležitosti sme sa pozreli na komisárov, ktorých účinkovanie v počine preslávilo. Aha, vôbec sa nezmenili!

Mohlo by vás zaujímať: Nečakaný krok v Markíze: V novom Komisárovi Rexovi si zahrá tento sexi Slovák!

Tobias Morreti (57) stvárnil komisára Richarda Mosera štyri série. Seriál sa rozhodol na vlastnú žiadosť opustiť. Tvorcovia ho odpratali tak, že ho zavraždil psychopat. Herec je pred kamerami stále aktívny. V súkromí je dlhé roky šťastne ženatý a má tri deti.
Zobraziť galériu (5)
Tobias Morreti (57) stvárnil komisára Richarda Mosera štyri série. Seriál sa rozhodol na vlastnú žiadosť opustiť. Tvorcovia ho odpratali tak, že ho zavraždil psychopat. Herec je pred kamerami stále aktívny. V súkromí je dlhé roky šťastne ženatý a má tri deti.  (Zdroj: Ali Schafler a Splendid Film)

Nemec Geodeon Burkhard (47) si po Rexovom boku tiež zahral štyri roky. Ako charizmatický Alex Brandtner si veru získal nejednu fanúšičku. Búrlivý súkromný život a viaceré škandály sa však podpísali pod to, že sa ho tvorcovia rozhodli vymeniť. Seriálu nerobil dobré meno. Diváci ho mohli vidieť aj v nemenej obľúbenom počine Kobra 11. Má jednu dcéru a po viacerých nevydarených vzťahoch, vrátane 4-mesačného manželstva, našiel šťastie po boku herečky Aniky Bormann.
Zobraziť galériu (5)
Nemec Geodeon Burkhard (47) si po Rexovom boku tiež zahral štyri roky. Ako charizmatický Alex Brandtner si veru získal nejednu fanúšičku. Búrlivý súkromný život a viaceré škandály sa však podpísali pod to, že sa ho tvorcovia rozhodli vymeniť. Seriálu nerobil dobré meno. Diváci ho mohli vidieť aj v nemenej obľúbenom počine Kobra 11. Má jednu dcéru a po viacerých nevydarených vzťahoch, vrátane 4-mesačného manželstva, našiel šťastie po boku herečky Aniky Bormann.  (Zdroj: ORF a instagram)

Rakúšan Alexander Pschill (46) stvárnil v seriáli Marca Hoffmana v období rokov 2002-2004. Kolegov však v obľúbenosti príliš netromfol. Je riaditeľom istého divadla a nedávno sa prvýkrát stal otcom.
Zobraziť galériu (5)
Rakúšan Alexander Pschill (46) stvárnil v seriáli Marca Hoffmana v období rokov 2002-2004. Kolegov však v obľúbenosti príliš netromfol. Je riaditeľom istého divadla a nedávno sa prvýkrát stal otcom.  (Zdroj: orf)

Talianský herec Kaspar Capparoni (52) si zahral v seriáli Komisár Rex tri roky ako policajt Lorenzo Fabbri. Od roku 2010 je ženatý a s manželkou Veronicou má dvoch synov.
Zobraziť galériu (5)
Talianský herec Kaspar Capparoni (52) si zahral v seriáli Komisár Rex tri roky ako policajt Lorenzo Fabbri. Od roku 2010 je ženatý a s manželkou Veronicou má dvoch synov.  (Zdroj: ORF a twitter)

Viac o téme: Gedeon BurkhardTobias MorettiAlexander PschillKaspar Capparoni
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu