Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

PODVOD na obrazovkách Jojky: Stačila jediná nestrážená chvíľa a... Tieto dve všetkých oblbli!

Dvojičky Veronika a Kristína Mokré v šou Moja mama varí lepšie ako tvoja všetkých poriadne zblbli. Zobraziť galériu (6)
Dvojičky Veronika a Kristína Mokré v šou Moja mama varí lepšie ako tvoja všetkých poriadne zblbli. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Diváci televízie Joj sa v utorok večer stali svedkami dobre premysleného podvodu. Všetko sa to udialo v šou Moja mama varí lepšie ako tvoja. Stačila naozaj len jediná nestrážená chvíľka a súťažiace porušili pravidlá. Na všetko sa však prišlo až o nejakú chvíľu neskôr... Nič si nevšimol dokonca ani moderátor projektu Milan Junior Zimnýkoval (39)!

Pointou šou Moja mama varí lepšie ako tvoja je, že proti sebe stoja vždy dve dvojice - jeden varí a druhý „kuchárovi“ radí. A počas plynutia súťažnej časomiery sa títo dvaja nemôžu vymeniť. No niekto sa zrejme riadi heslom, že pravidlá sú na to, aby sa porušovali. Diváci utorkovej časti obľúbenej šou sa totiž stali svedkami podvodu, aký na obrazovkých Jojky nemá obdobu.

Súťažiace Veronika a Kristína Mokré sa postarali doslova o zblbnutie všetkých a dokonca aj samotného moderátora. Sestry sú totiž dvojičky a túto svoju výhodu patrične využili. A stačila im na to jediná nestrážená chvíľa. Využili chaos, ktorý vznikol, keď Kristíne k sporáku prišla spoza pultu pomôcť Veronika. Stačilo tak naozaj málo a identické dievčatá sa hravo vymenili. 

Nikto si nič nevšimol, až kým sa slečny nezačali smiať a na svoj malý podvod nezačali upozorňovať. Až po celej minúte prišiel na výmenu aj samotný moderátor Milan Junior Zimnýkoval.„To, že sme sa vymenili, to bolo vtipné. Bol to Kristínin nápad. Najprv sme si to chceli nacvičiť, no potom sme sa rozhodli, že to spravíme prirodzene. Nevšimol si to ani Junior, a to dosť dlho,“ smiali sa po všetkom dievčatá.

V tejto súvislosti sme oslovili aj samotného moderátora, na naše otázky však nereagoval. 

Viac o téme: Moja mama varí lepšie ako tvoja
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu